מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

3 ארוחות ערב קלות וטעימות לאחרי החגים

חגי תשרי מאחורינו, ולמרבה הפליאה (אולי זעזוע?) אנחנו עדיין נדרשים שיהיה אוכל בבית בכל רגע נתון. עייפים? מותשים? קבלו הצעות לארוחות מצוינות שיביאו אתכם אל היעד במינימום זמן ומאמצים

אוכל טוב
mako
פורסם:
מאפה תרד וגבינות
מאפה תרד וגבינות|צילום: חן שוקרון, mako אוכל
הקישור הועתק

פשטידת תרד וגבינות

המאפה הזה הוא אחת הקונסטלציות היחידות שבהן אי אפשר לסרב לתרד, אפילו אם אתם בני 5 בררנים במיוחד. זה פשוט כל כך טעים, השילוב הזה של בצק עלים, תרד וגבינות (פטה וקשקבל), שאין מי שיכול להגיד לו לא. כאן במתכון יש גם בצל מטוגן, שהופך כל דבר לטעים יותר, אבל מניסיון אנחנו יכולים להגיד שהפשטידה הזאת עובדת נהדר גם בלעדיו.

פסטה רוזה
פסטה רוזה|צילום: רותם ליברזון, mako אוכל

פסטה ברוטב רוזה

רוטב רוזה הוא מהמאכלים שיוצאים טעימים גם בגרסאות הכי מחופפות שלהם - נגיד, רק רסק עגבניות פשוט מעורבב עם שמנת מתוקה. ועדיין יש כאלה שמכינים גרסאות מושקעות שלו, עם טיגון של בצל ואפילו קילוף ובישול עגבניות טריות. המתכון הזה של רותם ליברזון יושב במקום מעולה באמצע - מהיר אך לא מחופף - והתוצאה מוצלחת ביותר.

בוריק אפוי
בוריק אפוי|צילום: רויטל פדרבוש, mako אוכל

בוריק אפוי בתנור

אם לא היינו מגלים את הגרסה הזאת לבוריק, כנראה לעולם לא היינו מכינים את המנה הזאת בבית. משהו בטיגון שלה מלחיץ אותנו יותר מדי. אבל אז הגיעה רויטל פדרבוש עם ההברקה הזאת, שבוריק אפשר גם לאפות, ופתאום זה נהיה ממש משחק ילדים.

בתיאבון!

מצאתם טעות לשון?