3 מתכונים לארוחות ערב פשוטות של תחילת שבוע
התפריט בראשון הזה כולל פשטידת פטריות גבוהה וטעימה, ושתי אפשריות לבצק ממולא בגבינה: אחת כוללת פיתות קטנטנות וחמודות שממלאים בגבינה ותפוחי אדמה, והשנייה אצבעות שמרים במילוי בגבינה חמימה ונמתחת וציפוי חמאה, אורגנו ושום

אצבעות בצק במילוי גבינה
נכון שלרוב אנחנו בוחרים מתכונים יותר מהירים, אבל למרות שיש כאן שתי התפחות, זהו מתכון קל שבקלים ובעיקר מאוד מתגמל: אצבעות בצק שמנמנות ממולאות גבינת פרמזן ומצופות בחמאה, שום אורגנו ועוד קצת פרמזן, כי אין דבר כזה יותר מדי.
פיתות ביס ממולאות
גם המתכון הזה כולל הכנת בצק מאפס (היי, אם ממש בא לכם לקצר תהליכים אז תשתמשו בפיתות ביס קנויות או מופשרות. זה גם בסדר) וגם פה התוצאה שווה בטירוף. הבצק ממולא בשילוב נהדר של פירה תפוחי אדמה וגבינה מגוררת, ואחרי המילוי כל הכדורונים האלה עוברים למחבת לטיגון איטי ויוצאים ממנה שמימיים ומענגים.אפשר ורצוי להוסיף למילוי פרמזן, מוצרלה או בצל מטוגן ולהגיש עם שמנת עם סומאק או צזיקי.

פשטידות פטריות
למרות הפטריות, הגבינה נוכחת ועוד איך גם בפשטידה הזאת, מהגבוהות שהכרנו. מי אמר שפשטידות חייבות להיות פחוסות? אם יש בבית ילדים בררנים אפשר לוותר על טימין ואולי על צ'ילי, אבל חוץ מהם אין מה לא לאהוב: פטה, קוטג', בצלים מטוגנים בחמאה וכל טוב.
