מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

3 ארוחות ערב קלילות לתחילת השבוע

מתקשים להתניע את השבוע? שיואו, אנחנו כל כך איתכם. התרומה הקטנה שלנו למאמצים היא המתכונים האלה, שלושתם מעולים ומהירים ממש, שלפחות יפטרו אתכם מהצורך להמציא את עצמכם מחדש בארוחת הערב. יאללה, צאו לדרך ובהצלחה

אוכל טוב
mako
פורסם:
שבלולי פיצה
שבלולי פיצה|צילום: אסתי רותם, mako אוכל
הקישור הועתק

שבלולי פיצה מהירים

אם אתם מאלה שמעקמים אף אל מול מאפים מבצקי עלים תעשייתיים, בוודאי תשמחו לגלות שאין שום דבר תעשייתי בבצק של שבלולי הפיצה האלה. זה פשוט בגלל שאתם מכינים אותו לבד, ואנחנו נשבעים לכם שמדובר בקלי קלות. אז לא שזה הופך אותו לקערה של מזונות על, אבל לפחות אתם שולטים בדיוק בכל מה שנכנס פנימה. על זה מרכיבים את תוספות הפיצה המוכרות והאהובות - ואת כל זה עושים ב-10 דקות גג רבע שעה. עכשיו לתנור, והנה יצאתם משקיענים ונהניתם מכל רגע.

פריטטה עם בצל, אפונה וגזר
פריטטה עם בצל, אפונה וגזר|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

פריטטה עם אפונה וגזר

איזו דרך קלילה וטעימה להפוך חביתה לארוחת ערב שלמה: מעבים אותה בשמנת מתוקה, מוסיפים גזר מגורר ואפונה וצולים בתנור עם תוספת של גבינה מלמעלה. זאת כבר מזמן לא חביתה, הכירו למשפחה שלכם את הפריטטה.

לביבות תפוחי אדמה אפויות
לביבות תפוחי אדמה אפויות|צילום: אסתי רותם, mako אוכל

לביבות תפוחי אדמה אפויות

פחמימה יש - תפוחי אדמה, מהפחמימות החביבות על נשים, גברים וטף; חלבון יש - 4 ביצים שמחזיקות את התערובת; ירקות יש, אומנם מעט, אבל גם גזר ופטרוזיליה זה משהו; וטיגון אין, כי הלביבות האלה פשוט כל כך טעימות אפויות שאין שום סיבה. התיבול הוא של חוואייג', וביחד - חגיגה.

בתיאבון!

מצאתם טעות לשון?