מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

3 ארוחות מעולות שלא מסובך להכין

איך כבר הגיע יום ראשון ושוב צריך לדאוג לארוחת ערב לכל המשפחה? בשביל זה סיפקנו פה 3 להיטים שאפשר לתקתק בלי המון מאמץ ומבלי ליפול לדכדוך של תחילת שבוע חדש

אוכל טוב
פורסם:
פיצה בשר קריספית בתיק-תק
פיצה בשר קריספית בתיק-תק|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
הקישור הועתק

כדורי תירס

חג הטיגונים ממש מעבר לפינה. הרי עם כל הכבוד לסופגניות, לריבות ולאבקת הסוכר - לביבות הן הלב של חנוכה - וזאת גרסה לא פחות טובה. מדובר בכדורים מטוגנים שבתוכם גבינה, גרגירי תירס ומעט פירה בציפוי פריך של פירורי לחם. טעים ביותר וכיפי מאוד.

כדורי תירס מטוגנים
כדורי תירס מטוגנים|צילום: רותם ליברזון, mako אוכל

שניצלונים אפויים

לכל מי שנרתע מהמראה של ציפוי מטוגן שחום זהוב, השתלמה לכם הסבלנות, כי הנה עוד מתכון מנצח, הפעם ללא טיגון עמוק ולמעשה ללא טיגון כלל וכלל. מדובר במאכל שכמעט כל הילדים אוהבים: שניצלונים. רק שהפעם חוסכים בבלגן, בלכלול ובעיקר בניקיונות של אחרי האוכל ופשוט מאוד אופים בתנור. אפילו שיטת הציפוי כאן יותר מסודרת, והילדים בקושי יבחינו שמדובר שניצלונים שיצאו מהתנור ולא מהשמן הרותח. בתיאבון.

אצבעות עוף אפויות
אצבעות עוף אפויות|צילום: אסתי רותם, mako אוכל

פיצה בשר

אם יש אשף של ארוחות ערב מתוקתקות, זה הרי רון יוחננוב. פה הוא הגה פיצה בשרית שמצד אחד מזכירה לחמג'ון ומצד שני הביצים עליה נזכירים לשנייה אחת קצרה שקשוקה. מה שהכי אדיר הוא שאפילו לא צריכים התפחה והכל מוכן תוך חצי שעה.

פיצה בשר קריספית בתיק-תק
פיצה בשר קריספית בתיק-תק|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
מצאתם טעות לשון?