רואים כפול: כל המתכונים ממשימת שתי המנות
כל מתמודד התבקש לבחור מרכיב אחד (לא כולל עוף, בשר או דגים) ולהכין ממנו שתי מנות (ראשונה ועיקרית). השופטים התלהבו מהשילובים המפתיעים וגם אתם מוזמנים להכין את המנות אצלכם במטבח: מהניוקי של שי, דרך הפטריות של שלמה ועד הבחש של בטי
שי בחר בתפוחי אדמה, שלמה ופנינה בחרו בפטריות, בטי לקחה אורז, עדן בחרה במיסו, נורמן הלך על בצל ונוסבאום התלבט שעות במזווה ולבסוף לקח תאנים. קבלו את כל המתכונים:
המצטיינות - המנות של שי אביבי: ניוקי ארטישוק וסלט תפוחי אדמה
חומר גלם: תפוחי אדמה
אוהבים תפוחי אדמה? מצאנו שתי סיבות שיגרמו לכם לאהוב אותם אפילו יותר: ניוקי אווריריים ברוטב ארטישוקים וגם סלט מצוין ומפתיע.


המנות של שלמה שרף: קציצות פטריות ובשר וסלט פטריות חי
חומר גלם: פטריות
קר וחם, מטוגן וחי. אותן פטריות נהדרות רק בצורות הכנה שונות: קציצות דשנות ומטוגנות היטב לצד סלט רענן מתובל בחכמה בחצי שעה עבודה.

המנות של בטי רוקאווי: בחש בוכארי לצד כדורי אורז עם חזה אווז
חומר גלם: אורז
אורז הוא חומר גלם כל כך מכיל ואוהב שאפשר לעשות אתו הכל. שתי מנות מקצוות תבל שחוברו יחדיו: בחש בוכארי ירוק וריחני וכדורי אורז בתיבול אסייתי.

המנות של פנינה טורנה: רביולי פטריות וקרם פטריות וערמונים
חומר גלם: פטריות
השאירו את רגשות האשם בחוץ והתמסרו לחגיגה עשירה ועוטפת של רביולי ביתי ופטריות, לצד קרם פטריות וערמונים שיותיר אתכם מסוחררים.

המנות של עדן הראל: מרק מיסו וסלמון במישרה מיסו
חומר גלם: מיסו
במקום שוב להכין דג חריף לשבת, קחו את האהבה לדגים למקום אחר, רחוק יותר - נגיד, ליפן. סלמון במשרה מיסו ומרק מיסו עמוס שורשים.

המנות של נורמן עיסא: טונה צרובה וקציצות בצל לצד סלט בצל
חומר גלם: בצל
לאכול שלוש מנות בלי להתפוצץ? איפה נרשמים? טונה צרובה לצד קציצות בשר עתירות בצל וסלט חרפרף וחמצמץ כאחד. בונוס: קילוף הבצל הוא החלק הכי מורכב בהכנה.


המנות של אבי נוסבאום: סלט אסייתי וכבדים בתאנים
חומר גלם: תאנים
נתקעתם עם תאנים מיובשות מט"ו בשבט ולא יודעים מה לעשות אתן? סלט אסייתי עשיר וכבדים מוקפצים עם דבלים וחמאה הם פתרון לא רע לניקוי המזווה.


עוד במאסטר שף:
מאסטר שף VIP: ראשון ושלישי ב-21:00