מחוץ לקופסה: כל המתכונים ממשימת הטייקאווי
אם גם אתם צופים במאסטר שף VIP ומתקשרים באופן אוטומטי להזמין משלוח כדי להרגיע את הרעב, למתמודדי הנבחרת שלנו יש פתרון מושלם בשבילכם: מנות טייקאווי שכל אחד יכול להכין בבית. מסנדוויץ' הרואסט של בטי, דרך השוקרוט של פנינה ועד סנדוויץ' הפטריות והבקר של נורמן
כל מי שמזמין אוכל ממסעדות יודע שלא פשוט למצוא משלוח מושלם. שבעת חברי הנבחרת התמודדו הערב עם אתגר לא פשוט כשהם נדרשו ליצור מנת טייקאווי ברמה של מנת שף. חמישה מהם הרשימו את השופטים עם מנות טעימות ומפתיעות כמו סנדוויץ' הבשר והפטריות של נורמן, שזיכה אותו בתואר המנה המצטיינת של המשימה.
אך בעוד חבריהם הבטוחים מהדחה צופים עליהם מהמרפסת, עדן הראל ושי אביבי, שהמנות שהגישו לא עמדו ברף הגבוה שהציבו השופטים לשלב זה של התחרות, מצאו את עצמם במשימת דו קרב. בסופו של הדו קרב נאלצה עדן להחזיר את הסינר ולהיפרד מחבריה לנבחרת, אך כהרגלה עשתה זאת בחיוך גדול: "זאת הייתה חוויה מדהימה באמת". סקרנים לדעת מה הכינו המתמודדים? רוצים גם אתם לבשל כמו במסעדה? קבלו את כל מתכוני המשימה.
איה קרמרמן: קציצות ברוטב וסלט ירוק
מה שטוב לג'ואי מ"חברים" טוב גם לנו: כריך קציצות מבשר אנטרקוט שבושלו ברוטב עגבניות סמיך ופיקנטי והכל לצד סלט ירוק עם תרד ואספרגוס שמתפצח בפה לעונג אמיתי.

שי אביבי: סנדוויץ' קממבר ותפוחים וסלט נבטים ושומר
איך אתם עם כריכים מתוקים? סנדוויץ' קממבר עם חמאה ותפוחי עץ מקורמלים לצד סלט נבטים ושומר נהדר.

בטי רוקאווי: סנדוויץ' רואסט
נתחי עוף שבושלו באריכות בציר עוף ותבלינים ונמסים בפה, עם קוביות צ'יפס שמנמנות בתוך לחמניה רכה והכל לצד ירקות בטמפורה. לא צריך טייק אווי, פשוט מכינים בבית.

נורמן עיסא: סנדוויץ' פטריות ובשר נא
כשתסיימו להכין את הסנדוויץ' הזה, תעצרו ותסתכלו רגע על מגדל הפטריות והבשר הנע שבניתם בתוך לחמנייה, לצד טבעות תפוחי אדמה שמנוניות. אין, אמריקה.

פנינה טורנה: שוקרוט
אוהבים שוקרוט? קבלו את גרסת הטייק אווי למאכל הכרוב האלזסי, כשהוא מטוגן עם חזה אווז מעושן ומבושל בבירה והכל בלחמנייה עם נתחי סינטה ולצד תפוחי אדמה בתנור.

שלמה שרף: סנדוויץ' סינטה עם גרטן
לפעמים צריך לשחרר את רגשות האשם וללכת עד הסוף עם התאוות הגדולות שלנו: לחמנייה מפנקת עמוסת מיונז, פרוסות סינטה דקות וגרטן תפוחי אדמה בשמן זית ושומן כבש. התירו את החגורות.

עוד במאסטר שף:
עדן הראל: בשר וירקות מוקפצים
אז איזה טעם יש לאטריות בלחמנייה והאם נפרץ גבול חדש בתחום הסנדוויצ'ים? עד שלא תנסו לא תדעו.

דו קרב: עדן הראל מול שי אביבי
שי אביבי: סלט גבינת עיזים עם קרקר כוסמין
תגידו יפה שלום לארוחת הערב החדשה שלכם: סלט גבינת עזים עם זוקיני ושומר וקרקר כוסמין כל כך פריך וממכר שלא תרצו יותר לאכול לחם והכל בעשרים דקות עבודה.

עדן הראל: קרפצ'ו דג
החליפו את קרפצ'ו הבשר המסורתי בקרפצ'ו דג מרענן עם חומץ בלסמי מצומצם ופירורי גבינת פטה. המנה הכי יפה על השולחן בחצי שעה עבודה.

מאסטר שף VIP: ראשון ושלישי ב-21:00