לגזור ולשמור: כל המתכונים ממשימת המנטורים
כולנו התרגלנו לראות אותם עם בגדים רגילים וארשת פנים רצינית, אבל הערב במשימת המנטורים של עונת ה-VIP קרה קסם אחר. אייל שני, יונתן רושפלד וחיים כהן עלו על מדי שף, ונכנסו למטבח לבשל עם המתמודדים. רוצים להכין את המנות שלהם? קבלו את כל המתכונים
אחרי שהתרגלתם לאורך העונה לראות אותם מאחורי שולחן השופטים, אייל שני, יונתן רושפלד וחיים כהן הפשילו שרוולים ויצאו להזכיר לכולנו מה הם באמת שווים. כל הטוב הזה קרה במסגרת משימת המנטורים של עונת ה-VIP שחיברה בין כל אחד מהשופטים לבין זוג מתמודדים אותו ליווה בהכנת המנות שאולי יקרבו אותם עוד צעד לקראת הגמר הגדול.
אם זה לא מספיק מלחיץ לבשל בנוכחותם של מי שגם הולכים לטעום את המנות ולהחליט מי הולך הביתה, ציפתה למתמודדים הפתעה נוספת - הם צריכים לבשל מנה ישראלית מתוך עשרה מרכיבים בלבד אותם בחרו המנטורים בכבודם ובעצמם. אהבתם את מה שהכינו המתמודדים? בא לכם להכין גם? קבלו את כל מתכוני המשימה.
פנינה טורנה: אינטיאס בקרם לימון
לימוני ומרענן, חרפרף במידה - חבקו בחום את המנה שלכם לקיץ הקרוב: נתחי דג אינטיאס צרובים קלות בקרם לימוני עם אורגנו טרי ויוגורט עיזים.

שי אביבי: מרק עגבנייה
קבלו מנה שאייל שני חולם עליה בלילות: עגבנייה צלויה עם עגבניות שרי וקצף עגבניות לסיום, בתוספת יוגורט ופלפל חריף. בשתי מילים – אדום עולה.

שלמה שרף: דג אינטיאס על מצע ירקות מבושלים
מתחשק לכם מנה של בית? גזרים ברוטב פיקנטי עם עלי מרווה, נתחי אינטיאס שטוגנו ובשביל הרענון, אפונה ופול חלוטים מלמעלה.

איה קרמרמן: סרדינים ממולאים
כמה שהם קטנים וחמקמקים – ככה הם ממזרים ושמנמנים. סרדינים מטוגנים ממולאים בעדשים לצד סלסה פיקנטית ופיתות קראנצ'יות מתובלות בפחות משעה עבודה.

נורמן עיסא: טרטר אינטיאס עם עדשים וסרדינים
אוהבים דגים? מנה קלילה של אינטיאס חי לצד קציצות עדשים, רצועות סרדינים כבושות ומגדל משמח של עגבניות.

בטי רואקווי: דג לוקוס ברוטב עגבניות, חצילים וזיתי קלמטה
היכונו למנה ים-תיכונית אמיתית: דג לוקוס מטוגן ברוטב עגבניות שרי ותמר, חצילים וזיתי קלמטה. כמה טעים, ככה פשוט להכנה.

עוד במאסטר שף:
מאסטר שף VIP: ראשון ושלישי ב-21:00