קרובים קרובים: כל המתכונים ממשימת המשפחות
בני המשפחה של חברי הנבחרת הגיעו בהפתעה וכל מתמודד בישל מנה שהוקדשה במיוחד לקרוב שלו. ואם גם לכם מתחשק לבשל את המנות של המאסטר שפים, קבלו את כל המתכונים מהמשימה: מהצ'ילי קון קרנה של בטי, דרך הקרפ סוזט של פנינה ועד למרק העגבניות של שי
אין ספק שהתבלין הכי טוב בכל מתכון הוא אהבה, כי כשמבשלים מהלב האוכל יוצא פשוט מושלם. זה בדיוק מה שקרה במשימת המשפחות במאסטר שף VIP, כשהמתמודדים בישלו לאנשים שהם הכי אוהבים: עדן בישלה לעודד מנשה, איה לבעלה, נורמן ושי בישלו גם הם לבנות הזוג, גם בטי ופנינה הקדישו את המנות לגברים של חייהן ושלמה הכין את המנה לבתו. קבלו את המנות:
המנה של בטי רוקאווי: צ'ילי קון קרנה
יש מנות שמתאהבים בהן כבר בביס הראשון. צ'ילי קון קרנה עז טעמים עם שלושה סוגי שעועית ושלושה סוגי פלפלים שיעניקו חריפות ומתיקות נעימים במיוחד.

המנה של פנינה טורנה: קרפ סוזט
נמצא הקינוח המוצלח ביותר לפרידה מהחורף: קרפים עדינים, חמאתיים ודקיקים מקופלים ברוטב תפוזים מקורמלים. תענוג בצלחת בפחות משעה עבודה.

המנה של שי אביבי: מרק עגבניות עם כדורי אורז
מחפשים דרך לגוון את התפריט הצמחוני שלכם? כדורי אורז מטוגנים, ממולאים בגבינת מנצ'גו ובזיליקום טרי בתוך מרק עגבניות נעים במיוחד.

המנה של נורמן עיסא: כפתא – בשר טחון בטחינה
קבלו שיחוק: במקום לבזבז זמן וליצור קציצות, מסדרים את תערובת הבשר המתובלת בתבנית וקדימה לתנור וסלט טבולה רימונים בצד בשביל הרעננות.

המנה של איה קרמרמן: פסטרמה סלמון עם רמולד
דגים ותפוחי אדמה הם שילוב מוצלח שאפשר לשחק אתו בלי סוף: פסטרמה סלמון ברוטב מסקרפונה ושמנת חמוצה, לצד סלט תפוחי אדמה עם צלפים ומיונז ביתי.

המנה של שלמה שרף: פלפלים ממולאים
נכון, פלפלים ממולאים זה חתיכת ניג'וס, אבל יש מנות ששוות את החיתוך-ריקון-מילוי ובישול ברוטב אדום ונעים, זו אחת מהן.

המנה של עדן הראל: חצילים עם דג מטוגן
לפעמים, מה שעושה את ההבדל בין מנה פשוטה לשיחוק אמיתי, זה התבלינים. נתחי דג מטוגנים וחצילי בלדי קלויים בשמן תבלינים וקלים להכנה, כשהכל לצד טחינה ביתית וצ'פטי מוזהב כדי שבכל זאת, יהיה עם מה לנגב פה.

עוד במאסטר שף:
מאסטר שף VIP: בשבוע הבא בראשון ושני ב-21:00