mako
פרסומת

מי את, גלית בונפלד?

"נראית כמו בת 18 - אבל מבשלת כמו בת 70": גלית בונפלד מחוברת לשורשים שלה בנתיבות, מכירה מקרוב את הרב אבו חצרה וחולמת על מסעדה בתל אביב. האם היא תהיה המאסטר שף של ישראל? בואו לדעת עליה עוד

מאסטר שף
פורסם:
הקישור הועתק

גלית היא בת 31, מנתיבות, עקרת בית, גרושה ואם לשניים.

גלית התחתנה עם החבר הראשון שלה, ולפני שבע שנים התגרשה. היא מחוברת מאוד לשורשים שלה, מעידה על עצמה שגם אם תעזוב לתל אביב תמיד תחזור לנתיבות, ומספרת שנהגה לשמור על נכדיו של הרב אבו חצרה ולבשל מדי פעם לבתו. אפילו את האודישן שלה עשתה גלית בעיר הולדתה, יחד עם תושבת נוספת של העיר.

המוטו שלה הוא "להיות תמיד נאמן לעצמך", והמסעדה הראשונה בארץ שבה אכלה היא "סמי בורקס" בכניסה לנתיבות. טקס הבישול שלה כולל את הקראת שמות האורחים בערב שישי עם הכנסת המנה לתנור, והיא מאוד אוהבת ללמוד ואפילו מתכוונת לכתוב ביוגרפיה.

בסביבה של גלית מסכימים כולם שהיא אמנם נראית כמו ילדה בת 18 אבל יודעת לבשל כמו סבתא בת 70, יש לה חוש טעם מיוחד והטיפ שלה לכל מי שמבשל מאוד פשוט: "תהיו מי שאתם".

המתכונים של גלית:

מאסטר שף, ימים חמישי ושבת בשעה 21:00

>> בואו להיות חברים שלנו בעמוד הפייסבוק הרשמי של מאסטר שף

>> כל התכניות של מאסטר שף לצפייה ישירה