שם: עדן גינדי

גיל: 21

מהיכן בארץ: חולון

תאריך לידה: 13.8.1999

מצב משפחתי: רווקה

מקצוע: חיילת משוחררת

חשבון אינסטגרם/פייסבוק: eden_gindi ,Eden Gindi

חמישה דברים שאנשים יופתעו לגלות עלייך:

1. הייתי צמחונית במשך שבע שנים. ניסיתי להיות טבעונית במשך שבוע וזה לא עבד.
2. מעדיפה בירה על יין.
3. כשאני אוכלת פיצה אני מתחילה מהקשה.
4. החיה האהובה עליי היא לובסטר.
5. אני רוכבת על סוסים.

לאיזו אישיות מפורסמת היית רוצה לבשל ארוחה ומה היית רוצה לשאול אותה?
הייתי לגמרי מזמינה את מרתה סטיוארט וסנופ דוג כי אני פשוט מתה על השילוב שלהם ועל זה שהם חברים במציאות. כנראה שהייתי שואלת איך היה להם לצלם תוכנית יחד ומתמוגגת.

מהי החוויה הראשונה שאת זוכרת מהמטבח?
הפעם הראשונה שנכנסתי למטבח הייתה כנראה להכין את הגרמקנודל (ישר אחרי החביתה הראשונה) ואני זוכרת שממש התרגשתי.

מה הפדיחה הכי גדולה שקרתה לך במטבח?
באחד מימי השישי שבישלתי, טיגנתי מפרום ורציתי לצלם לסטורי. כרגיל אני מאוד קלמזי והפלאפון שלי עבר טיגון בשמן עמוק. במשך שבועיים אחר כך הרמקולים שלי הפיקו קולות חייזריים כשניסיתי לשמוע מוזיקה.

מה המאכל שלא תסכימי לטעום בחיים ולמה?
טונה משימורים. בכללי קשה לי עם דגים אבל מטונה אני תמיד בורחת.

אילו שלושה מרכיבים תמיד אפשר למצוא אצלך במטבח?
לימון, נענע ורכז רימונים (הם המלח-פלפל שלי).

איזה כלי מטבח הוא חובה בעינייך?
המיקסר שלי הוא החבר הכי טוב שלי אז אני לא יכולה שלא לבחור בו.

מהי העצה הכי טובה שקיבלת בנוגע לבישול?
כל הזמן לטעום.

מה הטריק שלך במטבח שאת לא יכולה בלעדיו?
זה לא בדיוק טריק בישול, אבל מוזיקה במטבח היא הטריק שלי ובחיי שהאוכל יוצא ככה יותר טעים.

איזו ביקורת/מחמאה שקיבלת מהשופטים באודישן, את זוכרת במיוחד ולוקחת איתך להמשך?
לכל אורך האודישן פשוט נמסתי מהתרגשות, אבל סינר זהב מאהרוני זו המחמאה הגדולה ביותר שיכולתי לקבל.

מהי מנת הדגל שלך?
אחרי האודישן כנראה שהגרמקנודל, אבל לפניו זו לגמרי הייתה הפסטה שלי: רוטב של חמאה, עגבניות לימון ועוד כמה דברים שיחד יוצרים טעם של ים.

מה המאכל הכי מטורף שיצא לך לטעום?
צלופח בסושי, והאמת שהיה טעים.

וידוי קטן לסוף, משהו שעשית במטבח וכדאי ששופטי מאסטר שף לא ישמעו על זה.
זה אמנם לא במטבח אלא בשולחן האוכל, אבל זה הרגל קולינרי מספיק מוזר כדי שהשופטים לא ישמעו על זה. תמיד כשאני מכינה או אוכלת המבורגר, אני מוציאה את הקציצה אחרי שני ביסים.