וואו: כך תכינו את גלילות החציל שיגרמו לכם לדמוע מאושר
גם הערב (ראשון) האודישנים של מאסטר שף המשיכו עם מנות מטריפות ביופיין שכל מה שאנחנו רוצים זה לטעום מהן. מגלילות החציל של חננאל אדרי, דרך טורטליני הבשר שלו ועד למנת השצ'מדי הגרוזינית - אלה המתכונים שכבשו הערב את השופטים
דמעות של געגוע – קנלוני חצילים
ללא טיגון, עם צורה יפהפיייה ולא שגרתית – טוויט אמנותי על חצילים ממולאים בבשר עם ירקות צלויים.

צילה של הרוח – כיסוני בצק במילוי בשר
טורטליני המילוי ראגו בשר ברוטב נענע משגע.

בדריג'ני – גלילות חציל במילוי אגוזי מלך
מנת פתיחה גאורגית קלאסית שמכינים בקלי קלות ומתענגים על הטעם ועל המחמאות של האורחים.

שצ'מדי
הכירו את הריזוטו הגאורגי: תבשיל סמיך עם טעמים מיוחדים שקל מאוד להכין, ואי אפשר להפסיק לאכול.
