mako
פרסומת

וואו: כך תכינו את גלילות החציל שיגרמו לכם לדמוע מאושר

גם הערב (ראשון) האודישנים של מאסטר שף המשיכו עם מנות מטריפות ביופיין שכל מה שאנחנו רוצים זה לטעום מהן. מגלילות החציל של חננאל אדרי, דרך טורטליני הבשר שלו ועד למנת השצ'מדי הגרוזינית - אלה המתכונים שכבשו הערב את השופטים

מאסטר שף
פורסם:
הקישור הועתק

דמעות של געגוע – קנלוני חצילים

ללא טיגון, עם צורה יפהפיייה ולא שגרתית – טוויט אמנותי על חצילים ממולאים בבשר עם ירקות צלויים.

הטעימה העיוורת של חננאל אדרי
המתמודד שבא לעשות שואו לשופטים | צילום: מתוך: "מאסטר שף", קשת 12

 

צילה של הרוח – כיסוני בצק במילוי בשר

טורטליני המילוי ראגו בשר ברוטב נענע משגע.

האודישן של חננאל אדרי
"החלום שלי זה לשלב בין מוזיקה לאוכל" | צילום: מתוך: "מאסטר שף", קשת 12

 

בדריג'ני – גלילות חציל במילוי אגוזי מלך

מנת פתיחה גאורגית קלאסית שמכינים בקלי קלות ומתענגים על הטעם ועל המחמאות של האורחים.

הטעימה העיוורת של ציפי דן
"אני מקווה שיבינו את האותנטיות של המנה" | צילום: מתוך: "מאסטר שף", קשת 12

 

שצ'מדי

הכירו את הריזוטו הגאורגי: תבשיל סמיך עם טעמים מיוחדים שקל מאוד להכין, ואי אפשר להפסיק לאכול.

האודישן של ציפי דן
האם היא תצליח להרשים את השופטים? | צילום: מתוך: "מאסטר שף", קשת 12