אי אפשר היה לפספס את האודישן של תאיר מורדוך אמש (ראשון). בטעימה העיוורת, היא היממה את שופטי מאסטר שף (הערב ב-21:30, קשת 12) עם קנלוני חצילים ברוטב מיסו, וכשעברה פה אחד, הגיע גם הזמן שלה לעמוד מולם. וכשזה קרה, סיפרה להם על הרילוקיישנים שעברה עם משפחתה בשמונה השנים האחרונות, בהן חיה בסינגפור וביפן. מכאן, השופטים עברו לטעום את טארט הפקאן והתאנים שלה, שהעיף אותה במהירות לשלב נבחרת עם סינר זהב מיוחד. "הסיבה היחידה שעניין אותי לקבל סינר זהב זה כדי לשים במטבח ולהגיד לבנות שלי בכל פעם שיש להן תלונות על האוכל - 'מצטערת, לאמא יש סינר זהב'", צחקה מורדוך בראיון ל"חי בלילה".
עם סינר זהב או בלי, לא נראה שיש טענות כלפי המטעמים שמורדוך מכינה, ובמיוחד לא לקבוצות הפייסבוק אותן היא מנהלת, שכוללות לדבריה כ-50 אלף נשים מרחבי העולם. "את הקהילות שאני מנהלת עוד הקמתי בסינגפור, נשים עוזרות לנשים להתמודד עם אתגרי הרילוקיישן בעצם. העיסוק שלי הוא מנהלת אישית ועסקית, אז אני בעיקר מזיזה נשים קדימה, כל אישה שלא מאושרת".
אולי קשה להאמין, אבל אשת העולם הגדול בכלל החלה בתור ילדת קיבוץ, כשכבר מגיל קטן הייתה נצמדת לנשים מבוגרות ממנה במטרה ללמוד מהן את רזי הבישול. "הטארט הוא בעצם כל מה שאני אוהבת בקבוצת כנרת", סיפרה מורדוך, "אבא שלי מגדל הכל - אגוזים, תאנים וסילאן שהמציא סבא שלי אורי. היה לנו סילאן בעירק, אבל כשהביאו את התמר לארץ, אז היה צריך להבין מחדש איך עושים סילאן. כנרת זה קיבוץ של תמרים, אז אני ממש זוכרת אותו על כדי ענק בתמרים רוקח את הסילאן ונותן לנו לטעום". שאפו לסבא.