ישר לנבחרת: כך תכינו את הקינוח האוסטרי של עדן
האודישנים של מאסטר שף בעיצומם ורמת הביצועים של המתמודדים עולה מעונה לעונה. במקום שתישארו עם פה פעור ורעב כבד, אספנו לכם את המתכונים שאתם חייבים לנסות להכין – מקנלוני החציל של צ'ירו ועד הברדפודינג של בת-שי
קנלוני חציל
חגיגה של חצילים קטנטנים עם בטן מלאה באסאדו ואורז, על קרם חצילים שרופים. מילה שלנו – תכפילו כמויות כבר מעכשיו.

סלט פסטה קר עם קישואים מוחמצים
מנה מפתיעה וקלילה שמשלבת שני סוגי קישואים, פסטה וירקות לכדי חגיגות טריות מלאת טעמים.

ברדפודינג צ'אי מסאללה
הקינוח הבריטי פוגש טוויסט הודי בנינוח מסאללה, קרם שקדים ותאנים מקומיות – כל מה שצריך כדי לנצל שאריות חלה (כם כל הכבוד לפרנץ' טוסט, ויש כבוד).

גרמקנודל
קינוח אוסטרי נהדר ששווה להכיר: בצק שמרים נימוח מלא בריבת שזיפים ומוגש עם רוטב וניל ופרג מתפצפץ. מחפשים קינוח רושם בזמן הכנה סביר? שמחנו לעזור.
