משימת הקטניות נכנסת לשלבים הקריטיים, והערב (אחרי החדשות, קשת 12) המתמודדים של "מאסטר שף" מעלים עוד הילוך בדרך למרפסת המיוחלת. לא סתם הם מבשלים עם סירי לחץ, זאת בדיוק התחושה שהם נמצאים בה, ובמיוחד עדי ויינברג שלא בטוחה אם תספיק להוציא מנה בזמן.

"אני לא יודעת אם בחצי שעה השעועית תצליח להתבשל", הודתה עדי בזמן שהיא מפלטת את דג הלוקוס למנת הפיש אנד צ'יפס שלה. אז מה עושים? שואלים את הקולגות לתחרות כמובן. היא פנתה מיד לגיא בימקה, שבסיבוב הקודם בישל גם כן שעועית, וניסתה להעריך את זמני הבישול.

בואו נגיד שאת התשובה שלו היא פחות אהבה - שעה שלמה, זה הזמן שלקח לגיא לבשל את השעועית, מה שפחות אפשרי במסגרת הזמנים שנותרו לעדי. "זה לא שיש לי תכנית ב' כרגע", היא הבהירה, "סיר לחץ זה דבר מפחיד בגדול - אי אפשר לבדוק, לטעום ולשפר - את שמה משהו בהתחלה ולא יודעת מה תקבלי בסוף". עד שנגלה מה היא באמת קיבלה בסוף, אנחנו מחזיקים לה אצבעות שזה לא יעלה לה בהדחה.