התעלפנו: כך תכינו את הרטטוי התוניסאי של נינה דבש
ברגע שראינו את הרטטוי בלחמניה הטרייה כל מה שרצינו זה לקחת ממנה ביס. מטארט הבצלים והאניס של רחלי ויטורי, דרך מנת המוח והאשכים של נינה דבש, ועד ללחמניות הממולאות של גיא בימקה - אלה המתכונים למנות שהדהימו את השופטים הערב
רטטוי בתיבול תוניסאי
קלאסיקה של ירקות מפרובאנס פוגשת ניחוחות מתוניס וצ'יפס זוקיני פריך, וכל זה על לחמנייה טרייה טרייה וחמה חמה.

מוח ואשכים ברוטב לבנוני
גרסה מזרח תיכונית שתהיה אהובה על חובבי חלקי הפנים והנתחים הנדירים, או בקיצור: מי פוחד ממוח?

שוקרוט
חובבי בשר? באנו לעזור: תבשיל שוקרוט עם טלה ומרגז, שמשלב כרוב חמוץ וכרוב טרי ויעיף את ארוחת החברים הבאה שלכם לגובה שלא הכרתם.

לחמניות ממולאות בשר מפורק
ארוחה שלמה בתוך לחמנייה רכה ומנחמת: אסאדו נהדר עטוף בבצק טרי וחם, רק תדאגו לסלט קטן ליד והסתדרתם.

טארט בצלים ואניס
טארט בדיוק כמו שטארט צריך להיות: בצק פריך מוקפד, שכבת ירקות צלויים עם דבש ותימין, גבינת עיזים וקרם רויאל עשיר שמכסה את הכל. לא פלא שהשופטים התלהבו.
