רטטוי בתיבול תוניסאי

קלאסיקה של ירקות מפרובאנס פוגשת ניחוחות מתוניס וצ'יפס זוקיני פריך, וכל זה על לחמנייה טרייה טרייה וחמה חמה.

>> למתכון המלא של רטטוי בתיבול תוניסאי של נינה דבש 

רטטוי  (צילום: מתוך: "מאסטר שף", קשת12)
צילום: מתוך: "מאסטר שף", קשת12

 

מוח ואשכים ברוטב לבנוני

גרסה מזרח תיכונית שתהיה אהובה על חובבי חלקי הפנים והנתחים הנדירים, או בקיצור: מי פוחד ממוח?

>> למתכון המלא של מוח ואשכים ברוטב לבנוני של נינה דבש 

מוח ואשכים (צילום: מתוך: "מאסטר שף", קשת12)
צילום: מתוך: "מאסטר שף", קשת12

 

שוקרוט

חובבי בשר? באנו לעזור: תבשיל שוקרוט עם טלה ומרגז, שמשלב כרוב חמוץ וכרוב טרי ויעיף את ארוחת החברים הבאה שלכם לגובה שלא הכרתם.

>> למתכון המלא של שוקרוט של גיא בימקה 

שוקרוט (צילום: מתוך: "מאסטר שף", קשת12)
צילום: מתוך: "מאסטר שף", קשת12

 

לחמניות ממולאות בשר מפורק

ארוחה שלמה בתוך לחמנייה רכה ומנחמת: אסאדו נהדר עטוף בבצק טרי וחם, רק תדאגו לסלט קטן ליד והסתדרתם.

>> למתכון המלא של לחמניות ממולאות בשר מפורק של גיא בימקה 

לחמניות ממולאות בשר מפורק (צילום: מתוך: "מאסטר שף", קשת12)
צילום: מתוך: "מאסטר שף", קשת12

 

טארט בצלים ואניס

טארט בדיוק כמו שטארט צריך להיות: בצק פריך מוקפד, שכבת ירקות צלויים עם דבש ותימין, גבינת עיזים וקרם רויאל עשיר שמכסה את הכל. לא פלא שהשופטים התלהבו.

>> למתכון המלא של טארט בצלים ואניס של רחל ויטורי 

טארט בצלים ואניס  (צילום: מתוך: "מאסטר שף", קשת12)
צילום: מתוך: "מאסטר שף", קשת12