מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

כל ההעדפות הקולינריות של שופטי מאסטר שף

הם אולי אנשי הקולינריה המובילים בארץ, אבל ממש כמו כולנו, גם להם יש טעם אישי באוכל ולא תמיד הם מתחברים לכל הטעמים והמרקמים. לקראת עליית העונה החדשה של מאסטר שף ביום רביעי הקרוב, חזרנו לרגעים הנדירים בהם השופטים הרשו לעצמם לחשוף את ההעדפות הקולינריות שלהם - הירקות שהם אוהבים, צורת הערבוב החביבה עליהם ומנגד סוג השוקולד שהם ממש לא מתחברים אליו

מאסטר שף
פורסם:
מיכל אנסקי
צילום: מתוך "מאסטר שף 8", קשת 12
הקישור הועתק

שופטי מאסטר שף הם מסעדנים מצליחים, שפים אהובים ומעצבי דעת קהל שמהווים את חוד החנית של תחום האוכל בארץ, אבל גם להם כמו לכולנו יש טעם אישי באוכל, דברים שהם יכולים לאכול כל היום ודברים שהם פחות מתחברים אליהם מנגד. במהלך העונה הם נדרשים לטעום כל מנה, לשפוט ולנקד אותה באופן אובייקטיבי, אבל מדי פעם גם חיים כהן, מיכל אנסקי, ישראל אהרוני ואייל שני מרשים לעצמם לחשוף את הדברים שמפריעים להם יותר ופחות באוכל.

לקראת עליית העונה החדשה, התשיעית במספרה של התוכנית (רביעי, אחרי החדשות בקשת 12), חזרנו לרגעים שבהם הרשו לעצמם השופטים לחשוף משהו על עצמם: על הטעם שלהם באוכל ועל הדברים שלדעתם הורסים מנה (או משדרגים אותה). חושבים שתצליחו לנחש מה מצאנו? נראה אתכם.

מצאתם טעות לשון?