המנה האינדונזית תוציא אתכם למסע קולינרי בעולם מבלי לצאת מהבית
חו''ל נראה לכם רחוק? אתי אלימלך הצליחה להפתיע הערב (ראשון) את שופטי מאסטר שף עם טוויסט אינדונזי בגלילות החציל, ואנחנו כבר חולמים על הטיסה הבאה שלנו לאינדונזיה. וגם: רביולי ריקוטה ותרד של אמיל מושאילוב, וסביח מלא בהפתעות של נעמי חקלאי – אלה המנות שהעיפו את השופטים גבוה, וגרמו לנו לרוץ למקרר
גלילות חציל בסמבל אינדונזי
טוויסט אינדונזי לגלילות חצילים שמככבות בכל כך הרבה מטבחים, עם מרקחת סמבל מכושפת שמטיסה את הפה לאסיה.

רביולי ריקוטה ותרד בחמאת עגבניות
אין לנו קיצורי דרך בשבילכם, אבל העבודה משתלמת: ניחוחות של חמאה ומרווה עוטפים כיסונים מושלמים שלא תפסיקו לאכול.

ראנדנג – נתחי פרגיות בקרם קוקוס בעשב לימון
צאו למסע באינדונזיה בלי לצאת מהבית, ואל תוותרו על הקראנץ' של הקוקוס והבוטנים.

סביח הפתעה
ביצה בקן של חציל מטוגן? לקחנו! גרסה מעולה של סביח ללא פיתה לאלה שאצלם אין דבר כזה יותר מדי חציל.
