הסיר המוצלח: כך תכינו את התבשיל של אירקלי שכבש את לב השופטים
כבר ברגע הראשון שמתמודדי מאסטר שף מופיעים על המסך נפתח לנו התיאבון, במיוחד כשכל מנה נראית מדהים. אז אספנו את המנות שהשאירו אותנו עם פה פעור וחשק עז להכין משהו לאכול – מבורקס התרד של אלעד, דרך בר הים הכבוש של עדי ועד לתבשיל הכבש של אירקלי
בורקס תרד עם סלט חמוצים
בורקס מבצק נהדר שלא דורש קיפולים מסובכים, במילוי רענן של תרד וגבינה עם נשיכות זעתר, או בקיצור: ליווי מושלם לדרינק על המרפסת.
ניוקי סלק
מנה שכולה ניגודים משלימים: טעמים עדינים וצבע עז, רכו של ניוקי ופריכות אגוזים ומעל הכל חמצמצות ליים ואנשובי.
בר ים כבוש ותפוחי אדמה
דג בכבישה עדינה על מצע של תפוחי אדמה רכים ושמנת חמוצה ועוד המון טעמים טובים ומפתיעים. הרבה פרטים קטנים, זה נכון, אבל המאמץ משתלם – לגמרי.
צ'קפולי
תבשיל כבש גיאורגי שהוא בדיוק כמו שתבשיל כבש צריך להיות. נאמר זאת כך: לא כל סיר מצליח להלהיב ככה את השופטים.



