כזה עוד לא טעמנו: כך תכינו את סמבוסק הסביח שהפתיע את השופטים
האודישנים של מאסטר שף מפתיעים אותנו בכל עונה מחדש כשהמתמודדים מציגים רמת בישול גבוהה פעם לפעם. אז כדי שלא תשבו בחיבוק ידיים בבית, ריכזנו את המתכונים שיהפכו את הבישול שלכם למאתגר יותר – מהספינג' עם הזעלוק של ספיר ועד הביסקוויט הפריך עם קרם המנגו של הילה. ויש עוד מתכון בונוס של אהרוני
ספינג' עם זעלוק
בצק מטוגן ואוורירי עטוף בגרגירי סוכר הוא תמיד רעיון טוב. כשמוסיפים לו דבש שקדים או סלט זעלוק חמים וחריף – זה כבר שיחוק.

סמבוסק סביח
כל מה שטוב בסביח עטוף בבצק שמרים נהדר. המלצה שלנו: יותר חציל. תמיד יותר חציל.

טארט בצל
המתיקות והרכות של הבצל המקורמל והאפוי פוגשות בצק עלים מתפצח ועדינות של גבינת עיזים או בקיצור – בא לנו כזה עכשיו ממש.

ביסקוויט פריך עם קרם מנגו, מרנג ונגיעות שוקולד ונענע
נראה מיליון דולר, ללא צל של ספק, ותכלס – לא כל כך מסובך. רק תהיו מרוכזים עם זמני האפיה ועם הבן מארי, ויש לכם קינוח שישגע את האורחים.

טארט טאטן בצלים מקורמלים
קבלו בונוס ענק שמגיע כמתכון אליפות של אהרוני. הוא דורש כל כך מעט ונותן כל כך הרבה.
