ספינג' עם זעלוק

בצק מטוגן ואוורירי עטוף בגרגירי סוכר הוא תמיד רעיון טוב. כשמוסיפים לו דבש שקדים או סלט זעלוק חמים וחריף – זה כבר שיחוק.

>> למתכון המלא של ספינג' עם זעלוק של ספיר אוחנה 

ספינג' עם זעלוק (צילום: מתוך: "מאסטר שף", קשת12)
צילום: מתוך: "מאסטר שף", קשת12

 

סמבוסק סביח

כל מה שטוב בסביח עטוף בבצק שמרים נהדר. המלצה שלנו: יותר חציל. תמיד יותר חציל.

>> למתכון המלא של סמבוסק סביח של חיים כהן 

סמבוסק סביח (צילום: מתוך: "מאסטר שף", קשת12)
צילום: מתוך: "מאסטר שף", קשת12

 

טארט בצל

המתיקות והרכות של הבצל המקורמל והאפוי פוגשות בצק עלים מתפצח ועדינות של גבינת עיזים או בקיצור – בא לנו כזה עכשיו ממש.

>> למתכון המלא של טארט בצל של הילה הזנשפרונג 

טארט הבצל של הילה (צילום: מתוך: "מאסטר שף", קשת12)
צילום: מתוך: "מאסטר שף", קשת12

 

ביסקוויט פריך עם קרם מנגו, מרנג ונגיעות שוקולד ונענע

נראה מיליון דולר, ללא צל של ספק, ותכלס – לא כל כך מסובך. רק תהיו מרוכזים עם זמני האפיה ועם הבן מארי, ויש לכם קינוח שישגע את האורחים.

>> למתכון המלא של ביסקוויט פריך עם קרם מנגו, מרנג ונגיעות שוקולד ונענע של הילה הזנשפרונג 

דיסקיות ביסקוויט של הילה (צילום: מתוך: "מאסטר שף", קשת12)
צילום: מתוך: "מאסטר שף", קשת12

 

טארט טאטן בצלים מקורמלים

קבלו בונוס ענק שמגיע כמתכון אליפות של אהרוני. הוא דורש כל כך מעט ונותן כל כך הרבה.

>> למתכון המלא של טארט טאטן בצלים מקורמלים של ישראל אהרוני 

טארט טאטן בצלים מקורמלים (צילום: שי נייבורג,  יח"צ)
טארט טאטן בצלים מקורמלים | צילום: שי נייבורג, יח"צ