סכנת התמכרות: כך תכינו מוח בתבשיל חומוס ופלפלים עם לחם פרנה
האודישנים של מאסטר שף המשיכו הערב (שני) עם לא מעט מנות שחייבים לנסות בעצמנו: מקבב הקופטא של גלעד מנשה ועד קנלוני חצילים מוקרם ברוטב פסטו עם טוויסט פלפלים קלויים - אלה המתכונים למנות שהעיפו את השופטים
מאסטר שף
פורסם:
טארט בצל
גרסה קלילה של פאי בצל, כולל בצק בעבודת יד, בלי לוותר על אף טיפת טעם ועל פריכות נהדרת.
גרסה קלילה של פאי בצל, כולל בצק בעבודת יד, בלי לוותר על אף טיפת טעם ועל פריכות נהדרת.

קבב קופטא
הפשטות מנצחת כשבוחרים את חומרי הגלם הנכונים – וזה בדיוק העיקרון של הקבב הזה.

מוח בתבשיל חומוס ופלפלים עם לחם פרנה
מנה חורפית נהדרת, בבישול ארוך שממלא את האוויר בניחוחות של געגוע לבית. חסר רק קצת גשם בחלון והסתדרנו.

קנלוני חצילים מוקרם ברוטב פסטו עם טוויסט פלפלים קלויים
שפע של רוטב מוקרם שיכול לעבוד נהדר גם עם פסטה, עוטף גלילות חציל ממולאות בגבינה – ביס שכולו עונג מושחת.

מצאתם טעות לשון?