מראשונות ועד לקינוחים: אלה המנות שישדרגו לכם את שולחן השבת
ארוחת השבת ידועה כארוחה חגיגית במיוחדת המאופיינת במאכלים עדות, אבל מה קורה כשהעדות מתערבבות? חברי נבחרת "מאסטר שף" אותגרו במשימה הכי ישראלית – ארוחת שבת עם טוויסט מפתיע. מעוף ביין לבן ועלי מנגולד, דרך לחמניות ממולאות בבשר, ועד לכנאפה במי זהר ושטרודל תפוחים עם פטיסייר – אלה כל המתכונים שישדרגו לכם את שולחן השבת
פילה לברק עם ירקות ירוקים והדרים
מנה עיקרית שהיא כולה קלילות – גם בהכנה וגם בטעמים, וניחוח ההדרים? משגע!
>> למתכון המלא של פילה לברק עם ירקות ירוקים והדרים

עוף ביין לבן עם שורשים ועלי מנגולד
עיקרית מושלמת לארוחה משפחתית: עוף שחום ומלא טעמים, רך מבפנים ופריך מבחוץ.
>> למתכון המלא של עוף ביין לבן עם שורשים ועלי מנגולד

קציצות דגים ביוגורט
מנה ראשונה שנחטפת כמו גרעינים עוד בשלב הטיגון, ראו הוזהרתם.
>> למתכון המלא של קציצות דגים ביוגורט

כנאפה במי זהר
מתברר שלא כל כך קשה להכין כנאפה, וכל מה שצריך זה לרצות את הביס המושלם הזה.

אצבעות דג עטוף במנגולד עם סלט פומלית ושעועית ירוקה
מנה ראשונה קלילה ונהדרת – גרסת סיגר ממנגולד שעוטף קציצת דג עסיסית. אל תוותרו על הסלט בצד.
>> למתכון המלא של אצבעות דג עטוף במנגולד עם סלט פומלית ושעועית ירוקה

עוף ברוטב אגוזי מלך
רוטב אגוזים נהדר שעוטף עוף צלוי היטב – המטבח הגאורגי במיטבו.

לחמניות ממולאות בבשר טחון
אם הן קטנות הן מנה ראשונה, ואם הן גדולות יותר הן ממש ארוחה שרק מבקשת סלט בצד.

שטרודל תפוחים עם קרם פטיסייר
שטרודל קלאסי עם תוספת קראנץ' וקרם מפנק – קינוח מושלם לכל ארוחה.
