שם: דנה אלחרר

גיל: 33

מהיכן בארץ: לוד

תאריך לידה: 10.8.1985

מצב משפחתי: נשואה +4

חמישה דברים שאנשים יופתעו לגלות עלייך:

  • בתיכון הייתי ילדת "אור הירח", פריקית עם גרביים עד הברכיים, אולסטאר, לק שחור. הייתי שומעת אביב גפן, כנסיית השכל וכאלה.
  • הלכתי הרבה עם אבא שלי למגרשי כדורגל, לא הייתי מפספסת משחקים.
  • הוצאתי רשיון נהיגה רק לפני שנתיים.
  • אני רוקדת דאנסהול.
  • שרתי בלהקת "שיר עמל" בתיכון עמל ברמלה. הלהקה הייתה בבימוי של אבי דור מהופה היי.

מתי בפעם האחרונה הזמנת אוכל ממסעדה, ומאיפה?
כשאין לי כח לבשל וצריך להזמין אוכל הביתה, אז זה רק פיצה.

מה את יותר, אוכל רחוב או מולקולרי?
רחוב, ברור.

לאיזו אישיות מפורסמת היית רוצה לבשל ארוחה?
הייתי רוצה לבשל לויל סמית. אני מעריצה שלו מגיל קטן. זה אפילו כתוב בספר המחזור שלי.

מהי החוויה הראשונה שאת זוכרת מהמטבח?
כשגרתי במיאמי כרווקה, היינו חבר'ה של ישראלים והתחלנו לעשות ימי שישי ביחד. בלית ברירה נכנסתי למטבח עם חברה ובישלנו לכולם, בעזרת גוגל וחבר טלפוני (אמא שלי) יצא לא רע.

_OBJ

מה הפדיחה הכי גדולה שקרתה לך במטבח?
הכנסתי חלות לתנור וחיכיתי חצי שעה. כשבאתי לבדוק מה איתן, קלטתי שהתנור לא דלק בכלל. כל זה כשארבעה ילדים מסביבי, וזה המצב. לא פדיחה גדולה אבל פדיחה.

למי את הכי אוהבת לבשל?
למשפחה שלי כמובן. אבל כיף לי לבשל לכולם. כשאוכלים את האוכל שלי ונהנים ממנו, זה תענוג שאי אפשר להסביר.

מה את הכי אוהבת לאכול?
קוסקוס זה החיים. בכל מצב ובכל שעה.

אילו שלושה מרכיבים תמיד אפשר למצוא אצלך במטבח?
פפריקה, שמן ושום.

מהי העצה הכי טובה שקיבלת בנוגע לבישול? 
לדעת איך להשתמש בתבלינים יותר בעדינות. 
רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו לעמוד הפייסבוק הרשמי של "מאסטר שף"

מה יכתבו עלייך בעיתון אוכל נחשב? 
מה אכפת לי מה יכתבו, העיקר שיכתבו.

מה הסטייה הקולינרית שלך?
אתם לא באמת רוצים לדעת. אחרי שמסיימים לשתות קפה שחור, אני אוכלת את הבוץ שנשאר.

מהי מנת הדגל שלך?
דג מרוקאי בוריק וחלות של שבת.

מהו המאכל הכי מטורף שיצא לך לטעום?
אני לא אוכלת דברים מטורפים כי אני שומרת כשרות (וטוב שכך). אני אוהבת אוכל פשוט.