אורז עם בשר טחון

בדו קרב הראשון בחרו רוחמה וארנון להכין מנה שהיא ביתית לגמרי, והאמת היא שבגלל זה התאהבנו בה. בפרקים הבאים הם התבקשו להיות יותר הרפתקנים, ואנחנו? אנחנו בינתיים נהנה מסיר טעים שאין דברים כאלה.

המתכון המלא לאורז עם בשר טחון של ארנון נעים ורוחמה הרשדורפר 

אורז עם בשר טחון (צילום: יעל יצחקי, אוכל טוב)
אורז עם בשר טחון | צילום: יעל יצחקי, אוכל טוב


טארט צ'ילי וגספצ'ו צ'ילי ועגבניות

אם היו מבקשים מאיתנו להכין מנה שהלב שלה הוא פלפל צ'ילי, כנראה היינו קופאים במקום. מזל שלג'אנה וקוסטה זה לא קרה, והם הצליחו להפיק את הטארט המורכב והמקורי הזה.

המתכון המלא לטארט צ'ילי וגספצ'ו צ'ילי ועגבניות של ג'אנה חן וקוסטה אוסדצ'י

טארט צ'ילי וגספצ'ו צ'ילי ועגבניות   (צילום: יעל יצחקי, אוכל טוב)
טארט צ'ילי וגספצ'ו צ'ילי ועגבניות | צילום: יעל יצחקי, אוכל טוב

רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו לעמוד הפייסבוק הרשמי של "מאסטר שף"

פסטה מלכות

פטוצ'יני ביתי עם קרם חמאתי של שורש סלרי, רוטב עדין עדין של שמנת ופטריות ותוספות משוגעות כמו אבקת פטריות ואגוזי מלך ועלי סלרי מטוגנים. אנחנו לא יכולים לדמיין פסטה יותר מלכותית מזו - והפרחים לוונסה ושחר.

המתכון המלא לפסטה מלכות של ונסה אביטן ושחר לוי

פסטה מלכות (צילום: יעל יצחקי, אוכל טוב)
פסטה מלכות | צילום: יעל יצחקי, אוכל טוב