בלי מילים: כך תכינו את הלוקוס שהלהיב את השופטים
מה הקשר בין מרק עוף לרביולי, איך להכין מרק דגים ולהרגיש כמו במקסיקו ומה הסוד באושפלאו שגרם לאהרוני להתלהב? אלו המתכונים מ"מאסטר שף" שישדרגו לכם את הארוחה
מרק דגים מקסיקני
רוצים להרגיש מקסיקו, אבל על אמת? תתחילו בתירס בתוך מרק הדגים. לאברהם לאורנו זה עבד יופי, והכניס אותו באופן חלק לאודישן שני מול השופטים.

סופאס - טורטייה עבה במילוי פריחולס
רוצים להבין חריפות מהי? נסו את מנת הטורטייה הביתית עם תבשיל השעועית השחורה, הסלסה והגוואקמולי של אברהם לאורנו מ"מאסטר שף". אם את השופטים היא העלתה באש, מעניין מה יקרה לנו, פשוטי העם, כשננסה לטעום אותה.

אושפלאו
לא, היא לא בוכרית, היא בכלל פרסייה - אבל זה לא הפריע לה להכין אושפלאו שאפילו אהרוני הרעיף עליו שבחים. קוראים לה תהל קדם, והיא יודעת מה היא עושה (במטבח, וכנראה בכלל בחיים).

חורשט סבזי
מצד אחד, את המתכון הזה קיבלנו מתהל קדם ללא כמויות. מצד שני, בשביל לבשל מנה פרסית מכל הלב לא באמת חייבים כמויות - מספיק לדעת שאין דבר כזה יותר מדי עשבים ירוקים, ושלימון פרסי הזה החיים.

לוקוס וירקות
רוטב על בסיס שמנת וכרוב סגול לדג - על זה עדיין לא שמענו, אבל אם להאמין לשופטים נראה שמשהו במנה הזאת עובד ממש, אבל ממש ממש טוב.

מרק עוף מצומצם עם רביולי
לזה אנחנו קוראים ניצול יעיל של משאבים: מכינים מרק עוף עם כנפיים והרבה ירקות, מסננים - ואת אותם כנפיים וירקות טוחנים כדי למלא בהם את הרביולי, וואללה אנה, אהבנו את הראש.
