יין ויאנג: הפוקצ'ות שמשלימות זו את זו
מה הייתם מבשלים למי שאתם אוהבים? עוגת שכבות מעוטרת בתותים, מוס שוקולד בניחוח קמומיל או אולי פסטה כוכבים עם מרכיבים שמתמזגים באופן מושלם? כל המתכונים ממשימת הבישול לאדם אהוב במאסטר שף
עוגת שכבות
כל כך הרבה שכבות יש בעוגה הזאת, וכל אחד טעימה מקודמתה: טורט אוורירי ורך, ריבת תותים ביתית ותותים טריים, קרם פטיסייר, מרציפן וטוויל פקאן. מספיק אהבה בשבילכם?

עוגת מוס שוקולד ופיסטוק
יא אללה איזה קינוח הכינה ונסה לבעלה: שכבות של עוגת טורט שמרוב רכות מרגישה לחה, מוס שוקולד, בננות ופיסטוקים מקורמלים, והשוס – סירופ בניחוח קמומיל. כנראה שבאמת לא חשוב אילו מצרכים תיתנו לה – היא תסתדר.

פסטה כוכבים
בפסטה הזו של ליאור אין שום דבר מסובך – מה שיש זה כמה מרכיבים שמתמזגים אחד עם השני לכדי שלמות. נו, אהבה.

פוקצ'ות שמשלימות זו את זו
שתי פוקצ'ות, אחת עם וריאציות על חצילים ואחת עם קציצות קבב – ושתיהן ביחד יוצרות את השלם המושלם. קצת קיטשי, נכון, אבל אתם לא חושבים שזה מקסים?

רביולי פטריות על קרם תירס
לא יודעים בעניין אהבה, אבל הרוך והנועם של רוטב תירס הקרמי, העדין והמתקתק והנחרצות הבוטה של תמצית הפטריות השחורה הולכים טוב, אבל ממש טוב ביחד.
