לא פחות ממושלם: הקרוקומבוש שריגש אותנו
איך הופכים פסטה עגבניות למנה המושלמת, למה לא צריך יותר מאפונה כדי להשיג מרק מעולה והפרגיות שיסדרו לכם את ארוחת הצהריים. כל המתכונים המנצחים ממשימת הסופר במאסטר שף
הקרוקומבוש של ונסה
מאז העונה הראשונה של "מאסטר שף" לא הרגשנו את ההתרגשות הזאת. קבלו את מגדל הפחזניות של ונסה, שהשאיר אותנו מריירים על הספה, אבל לא פחות חשוב - גרם לנו להאמין שגם אנחנו יכולים להגין קרוקומבוש בבית.

פסטה בצקניות ברוטב עגבניות
אלברט, כמו אלברט, לא צריך יותר מקמח ומים בשביל להתחיל מנה מפוארת. הפעם הוא עשה את זה עם בצקניות שעיצב אחת אחת, ועליהן רוטב פשוט של עגבניות, פלפל חריף וביצה קשה מגוררת.

פרגיות במילוי אורז ועשבי תיבול
המנה הזו אומנם לא העלתה את נמרוד למרפסת, אבל אם תשאלו אותנו - מדובר בארוחת צהריים מושלמת, ואנחנו מוכנים שהיא תוגש לנו מדי יום מעכשיו ועד הודעה חדשה.

מרק אפונה עם גריסיני
שחר לקח סיכון רציני כשהחליט לבנות מנה שלמה בעיקר על אפונה - אפונה רגילה, אפונה עדינה ואפונה יבשה - וכמה כיף היה לראות שהסיכון השתלם. השופטים אהבו את המנה הזאת מאוד, ויש לנו תחושה שגם אנחנו היינו נהנים.
