גאוני: ככה תשדרגו את העוף החמוץ-מתוק
גרסת ה"מאסטר שף" למנה הקלאסית של אהרוני עשתה לנו חשק לנסות אותה גם בבית. וגם: איך מכינים דג מרוקאי בלי דג? השגנו לכם את המתכונים שהצליחו להרשים אפילו את השופטים
אווז חמוץ-מתוק
בטייק אוף של אלעד בן דוד על העוף החמוץ-מתוק הקלאסי של אהרוני משתמשים בכלל בחזה אווז, ולידו מגישים סלט מלפפונים כבושים קלות שנראה כמו משהו שאנחנו חייבים לנסות בבית.
שקדי עגל ברוטב דג מרוקאי
מנת השקדים של אלעד בן דוד לא הייתה חפה מבעיות, אבל לימדה אותנו דבר אחד חשוב: דג מרוקאי ממש לא חייבים להכין דווקא עם דג.

בוריק תרד וגבינות
הבוריק של שנהב היה נהדר לא רק בגלל המילוי הטעים, עם שלל הגבינות, התרד, החמאה והביצה העלומה, אלא גם - ואולי בעיקר - בזכות הבצק, שהיא הכינה בעצמה במיומנות אינסופית.
>> המתכון המלא לבוריק תרד וגבינות של שנהב כהן

זנב עגל עם חומוס ופלפלים חריפים
התבשיל הבשרי התקבל אצל השופטים ברגשות מעורבים, אבל לגבי דבר אחד לא היה ספק: שנהב כהן יודעת להכין חלה ביתית פשוט מעולה.
