"לא פחות ממופלאה": המתכון לפיצה קבב שהרשימה את השופטים
איך מכינים מעורב ירושלמי בלי בשר, מהו הסוד לפנזרוטי ששימח את חיים כהן ומה מיוחד בטארט טאטן שגרם למיכל אנסקי לצעוק? כך תכינו את כל המנות שהרשימו את שופטי "מאסטר שף"
מעורב דגים
שלושה סוגי דגים מוקפצים עם ים של תבלינים, סלט חי ואיך לא - פיתה תוצרת בית.

מוח עגל עם מנגולד, לימון כבוש וזעפרן
כשיודעים לטפל במוח יודעים לטפל במוח, ודנה אלחרר הוכיחה באודישן ל"מאסטר שף" מעבר לכל ספק שהיא יודעת. רק מה, זהירות עם הזעפרן.

פיצה קבב
באודישן ל"מאסטר שף" הצליח חיים בר להגיש מנה שמשלבת בין שתי אהבות עצומות, ועשה את זה הכי טעים שיש: גם פיצה, גם קבבים, והכל עשוי טיפ טופ.

פנזרוטי עם מסקרפונה וריקוטה
באודישן הגיש חיים בר את הפנזרוטי שלו עם שלל תוספות וקישוטים שהשופטים פחות אהבו, אבל בדבר אחד לא היה ספק - האיש שוחה בהכנה של הקינוח האיטלקי המדהים הזה.

טארט טאטן מפורק
כשמגישים בנפרד תפוחים מקורמלים, עוגיית חמאה פריכה ותלולית של קרם פרש טרי - מגלים שלפרק טארט טאטן לגורמיו זה רעיון ממש, אבל ממש טוב.

קבב דג עם סלט משוואיה ורוטב יוגורט-שום צלוי
שלוש קומות שיש בהן הכל: רוטב קרמי של שום צלוי, סלט על גבול האל דנטה של ירקות קלויים, והכוכבות: קציצות דג עם הרבה עשבי תיבול וקצת גרידת לימון. מנת האודישן של יותם ארונוביץ.

"מאסטר שף" משודרת בקשת 12.