mako
פרסומת

לא רק יפה: ככה מכינים כנאפה בשלושה טעמים

איך מכינים סלט אסייתי שכדאי לערבב רק עם הידיים, מה המתכון לתבשיל בשר שהיה חריף אפילו בשביל חיים כהן ומה סוד הקסם באגז בנדיקט שגרם למריבה הגדולה שנגמרה בסינר הזהב? אלו המתכונים מ"מאסטר שף" שיסדרו לכם את התפריט לשבוע החדש

מאסטר שף
פורסם:
הקישור הועתק

כנאפה בשלושה טעמים

אנחנו יודעים, מחית דלעת מרוכזת היא לא מרכיב שיש בכל בית, אבל היי - אתם יכולים להכין כל אחת משתי הכנאפות האחרות של נטע, עם פקאנים במייפל או עם מלית לימונית. הרבה עבודה? בזה אנחנו כבר לא יכולים לעזור.

כנאפה בשלושה טעמים
כנאפה בשלושה טעמים | צילום: מתוך "מאסטר שף 8", שידורי קשת



תבשיל בשר באריסה עם שעועית לבנה וקינואה

המנה השנייה של נטע בלטר הייתה חריפה מדי בשביל חיים - וזה כבר נתון מרשים. מה שעוד מרשים זה שהיא אשכרה עשתה לנו חשק לקינואה - ובתנאי שתגיע בדיוק עם אותן תוספות.

תבשיל בשר באריסה עם שעועית לבנה וקינואה
תבשיל בשר באריסה עם שעועית לבנה וקינואה | צילום: מתוך "מאסטר שף 8", שידורי קשת

סלט אסייתי

האם רוטב סויה יכול להיות מרענן? את המחלוקת הזאת נשאיר לשופטים - לנו יש סלט פריך ונהדר להתענג עליו, עם אטריות אורז, סלק טרי וגזר שמערבבים בידיים.

סלט אסייתי
סלט אסייתי | צילום: מתוך "מאסטר שף 8", שידורי קשת
פרסומת

אגז בנדיקט
אגז בנדיקט | צילום: מתוך "מאסטר שף 8", שידורי קשת