לא רק יפה: ככה מכינים כנאפה בשלושה טעמים
איך מכינים סלט אסייתי שכדאי לערבב רק עם הידיים, מה המתכון לתבשיל בשר שהיה חריף אפילו בשביל חיים כהן ומה סוד הקסם באגז בנדיקט שגרם למריבה הגדולה שנגמרה בסינר הזהב? אלו המתכונים מ"מאסטר שף" שיסדרו לכם את התפריט לשבוע החדש
כנאפה בשלושה טעמים
אנחנו יודעים, מחית דלעת מרוכזת היא לא מרכיב שיש בכל בית, אבל היי - אתם יכולים להכין כל אחת משתי הכנאפות האחרות של נטע, עם פקאנים במייפל או עם מלית לימונית. הרבה עבודה? בזה אנחנו כבר לא יכולים לעזור.

תבשיל בשר באריסה עם שעועית לבנה וקינואה
המנה השנייה של נטע בלטר הייתה חריפה מדי בשביל חיים - וזה כבר נתון מרשים. מה שעוד מרשים זה שהיא אשכרה עשתה לנו חשק לקינואה - ובתנאי שתגיע בדיוק עם אותן תוספות.

סלט אסייתי
האם רוטב סויה יכול להיות מרענן? את המחלוקת הזאת נשאיר לשופטים - לנו יש סלט פריך ונהדר להתענג עליו, עם אטריות אורז, סלק טרי וגזר שמערבבים בידיים.

אגז בנדיקט
כנגד כל מה שאמרו עמיתיה, מיכל נהנתה מהאגז בנדיקט של קוסטה הנאה עילאית, עד כדי כך שבחרה לממש את זכותה החד פעמית לסינר זהב. אז מי מהשופטים צדק? אם לא נכין לא נדע.
