כך תכינו את המנה המנצחת של ונסה מגמר מאסטר שף
אחרי עונה עמוסה במנות יצירתיות ומגרות, הגענו לשלב הגמר - שם נשלפו התותחים הכבדים באמת. מהפסטה המשוגעת בשלושה צבעים של שחר, דרך המרק הכתום-סגול ועד המנה המנצחת של ונסה, שעשתה הרבה כבוד לפטריות

מרק כתום סגול
אז בגמר גילינו שמרק כתום יכול להיות סגול, ובעיקר שהוא הולך מעולה – מ-עו-לה! – עם טורטליני במילוי בשר. תודה, שחר.

קונפי בטטה עם קציצות ירוקות
קשה למצוא דרך אינטליגנטית וטעימה לשלב בטטה, בשר טחון וקמח. קשה, אבל לא בלתי אפשרי (לפחות לא אם את ונסה).

איים צפים
קינוח עדין עדין וטעים טעים של ענני קצפת בתוך קרם אנגלייז – עם תוספות מיוחדות כמו שרק ונסה יכולה.

פסטה בשלושה צבעים
אם חשבתם ששחר סיים להראות לכם כמה מגניבה מנה של פסטה יכולה להיות – טעיתם לגמרי. הפעם הוא מפציץ עם רצועות פסטה ארוכות שמחליפות צבעים, ומוגשות ברוטב חמאתי.

לוקוס בשריון שלו
אם תצליחו לעבוד בדיוק מופתי ובסבלנות אין סופית, אולי גם אתם תצליחו להכין את המנה הזו של ונסה, שכולה עדינות וטוב טעם.

טיול ביער
כבר ראינו מנות עמוסות פרטים ב"מאסטר שף", גם בעונה הזו, אבל מנת הגמר של ונסה, שכולה שיר הלל לפטריות, הצליחה להתעלות מעל כולן (אולי למעט קינוח בריאת העולם). על זה אומרים אצלנו: שאפו.
