כולל הבייגלה: כך תכינו כנאפה לבנונית אסלית
מה הסוד של הנקניקיות ששוות סינר זהב ב"מאסטר שף", איך מכינים כנאפה סולת שאי אפשר לעמוד בפניה ומה המרכיבים המיוחדים שישדרגו את צלעות הטלה בפעם הבאה שתארחו? השגנו את המתכונים למנות שלגמרי שווה לכם לנסות בבית. עדיין כאן? תתחילו לבשל
מרק דגים של לאה פלורט קריאף
הדעות על המרק של המתמודדת מניס היו חלוקות: השופטים לא אהבו את הנוכחות של הפילטים במנה, אבל מהמרק עצמו הם התלהבו. אז את מה שהם ביקרו השמטנו, כל מה שהם אהבו נמצא ממש כאן.

צלעות טלה של שבת בבוקר
אם חציר תלתן וצתרה ורודה הם חומרי גלם זמינים במקום שאתם באים ממנו - שווה לנסות את הצלעות האלה של לאה, שהעבירו אותה שלב למרות הצריבה הסופית, שלדעת השופטים הייתה מיותרת.

כנאפה לבנונית
מעולם לא ראינו (שלא לומר טעמנו) כנאפה מבצק מבוסס סולת - אנחנו מכירים רק את גרסת הקדאיף - אבל מרגע שראינו את פרח מכינה את המנה המהממת הזאת, היא פשוט לא יוצאת לנו מהראש. כולל הבייגל, ברור.

פראקה לבנונית
השופטים עפו על המנה הזאת - תערובת של בורגול עם בשר ושומן כבש שנטחנו לכדי משחה - אנחנו יודעים רק שמדובר במשהו בסגנון קובנייה, ושאנחנו מתים לראות מה פרח רסלאן עוד תכין בהמשך.

מרק דגים עם כיסוי בצק
גם דגים, גם עגבניות, גם מרק, גם לחם - המנה הביתית המאוזנת והטעימה שהעבירה את נמרוד ציוני לאודישן השני, ועשתה את זה בקלילות של נוצה.

נקניקיות כבש בלחמניית פריקסה
כאילו הנקניקיות לא מספיק טעימות, הן עוד הוגשו בתוך לחמנייה ביתית מטוגנת עם סלט, עמבה, טחינה ואריסה. לזה אנחנו קוראים מנה שאי אפשר לעמוד בפניה. שווה סינר זהב.

"מאסטר שף": האודישנים ממשיכים מחר (שלישי) ב-21:15, בקשת 12