mako
פרסומת

איך הגיב אלברט איפראימוב לחיקוי שלו בארץ נהדרת?

בתוכנית ששודרה אתמול (שלישי), הופיעה לראשונה דמותו של מתמודד מאסטר שף בגילומו של ערן זרחוביץ'. בשיחה שערכנו איתו הבוקר, שאלנו את אלברט מה הוא חשב על החיקוי, ועם מי צפה בתוכנית אמש: "לא חשבתי שאני אגיע למעמד הזה"

מאסטר שף
פורסם:
הקישור הועתק

בין החיקויים המוכרים לראש הממשלה בנימין נתניהו, בני גנץ, יאיר לפיד ועמיר פרץ שנראו אתמול על המסך בספיישל הבחירות של ארץ נהדרת, נולד חיקוי חדש ומרענן – לאלברט איפראימוב, מתמודד מאסטר שף האהוב שאמנם הודח בשבוע שעבר, אבל כבר הפך לאחד מכוכבי התוכנית.

אלברט סיפר על כך שמאז ההדחה הוא לא מפסיק לקבל הודעות ומכתבים ממעריצים מאוכזבים, אבל כעת נראה שתיבת ההודעות הפרטיות שלו ברשתות החברתיות התמלאה שוב, הפעם בתגובות לחיקוי שנעשה על ידי ערן זרחוביץ'.

זו לא הפעם הראשונה שזרחוביץ' מחקה את דמותו של אלברט – החיקוי נולד בתכנית הרדיו "טייכר וזרחוביץ'" ברדיו תל אביב ושודרגה אמש גם למסך. אלברט אולי נתקל כבר בחיקוי ברדיו, אבל ההופעה בארץ נהדרת תפסה אותו לא מוכן. "אני אוהב הומור ואני בעד כל דבר שקשור לזה", אמר לנו בשיחה שקיימנו הבוקר. "ארץ נהדרת זאת גם התכנית האהובה עליי. אני רואה אותה כל הזמן, ככה שלהופיע שם בעצמי בשבילי זה ממש הגשמה של חלום".

בתזמון כמעט מושלם, אלברט אסף אמש את כל חבריו מנבחרת מאסטר שף, כולל המתמודדים שלקחו חלק במחנה האימונים, והריץ בפעם הראשונה את סדנת האוכל שהוא מתכוון להתחיל להעביר בקרוב לצד הפיציולו חיים בר. הערב המרגש אולי תוכנן מראש, אבל במהרה הוא שינה כיוון והפך למסיבת צפייה בתוכנית.

החיקוי של אלברט בארץ נהדרת
החברים מנבחרת מאסטר שף וממחנה האימונים, אמש | צילום: צילום פרטי
פרסומת

"לא חשבתי שאני אהפוך לחיקוי, גם כששמעתי אותו ברדיו זו הייתה הפתעה בשבילי, אז כשזה הגיע לארץ נהדרת – בכלל", הסביר אלברט. "אהבתי את הדמות, אני חושב שערן זרחוביץ' עשה אותה יפה מאוד. הייתי רוצה לראות אותה בעוד פרק". ואיך המשפחה הגיבה ל"אלברט, מדימונה, מקווקז"? "המשפחה הייתה מבסוטית, כולם צחקו, גם הבן שלי".

זו הפעם הראשונה שמתמודד מהעונה הנוכחית של מאסטר שף מקבל חיקוי בארץ נהדרת, כך שהמעמד מרגש פי כמה. "לא חשבתי שאני אגיע לזה", אמר אלברט בהתרגשות. "אני חושב שקיבלתי משהו כמו אלף הודעות מאז אתמול בלילה. לא הצלחתי בכלל להגיע לכולן".