המתכונים מפרק האודישנים השני של "מאסטר שף"
השופטים של "מאסטר שף" טועמים לא מעט פיתות בעונה החדשה, אבל רק חלקן מצליחות להביא את המתמודדים עד למנת האודישן הגורלית. ממנת העוף החגיגית שהצליחה לרגש את השף חיים כהן ועד סשימי טונה משורטט להפליא, קבלו את המתכונים ששווים סינר. בשני ב-21:00 האודישנים ממשיכים בערוץ 12

פיתה עם דג לברק ברוטב חריימה חריף בליווי סלט עלים מרענן
אוהבים דגים חריפים? המתכון הזה לדגים חריפים בסגנון מרוקאי בפיתה של יהודה עמר, עם סלט מרענן בצד, זו ארוחת הערב שלכם להיום.
סשימי טונה בשלושה רטבים
את סשימי הטובה הזה לא תשכחו. יהודה עמר ממאסטר שף מכין פרוסות דקות של טונה נאה עם שלושה רטבים: רוטב יוזו, רוטב משמשים ורטב איולי צ'ילי, שמשתלבים מושלם.

קציצות בשר בפיתה ביתית
מצאנו את הפיתה הכי טעימה בעולם: עליזה אבוקסיס ממאסטר שף מכינה פיתה ביתית ורכה במילוי קציצות ברוטב עגבניות שאי אפשר להפסיק לאכול.

עוף ממולא חגיגי עם טנזיה
מתכננים ארוחה חגיגית? העוף הממולא הזה, כולו ללא עצמות, שמוגש עם טנזיה מרוקאית של פירות יבשים, הוא בדיוק המנה העיקרית שאתם צריכים, והתוספת כבר בפנים.

"מאסטר שף": שני ושלישי ב-21:00 בערוץ 12