מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

מדור האוכל של מאקו מביא ידע קולינרי מעשי שנבנה משנים של ניסיון, ניסוי וטעייה במטבח. המתכונים והטיפים נכתבים ונבדקים על ידי עורכי אוכל ואנשי מקצוע, מתוך היכרות עמוקה עם חומרי גלם, טכניקות בישול והמטבח הישראלי. זהו מקור שמחבר בין מקצוענות קולינרית לבישול יומיומי אמין ונגיש.

mako
פרסומת

המסדר יעבור לדום: יהונתן הרס"ר עולה על מדים

הגמר הגדול של "מאסטר שף" ממש מעבר לפינה (שלישי ב-21:00) וזו הזדמנות מצויינת ללכת לראות מה עושים הפיינליסטים כשהם לא לובשים סינר. אז איך נראה יהונתן הרס"ר כשהוא על מדים, מה קורה בעסק בניית הציפורניים של שירה, איך נראה המטבח שבו סופי מתפשטת ומה טום עושה בסלון ביתו לפני כל תכנית? צפו בהצצה ראשונה מתוך "מאסטר שף - הכנות אחרונות" שתשודר בשלישי ב-18:50

לירון שמם
מאסטר שף
פורסם:
הקישור הועתק

"מאסטר שף - הכנות אחרונות" שלישי ב-18:50

אירוע הגמר של"מאסטר שף": שלישי ב-21:00

מצאתם טעות לשון?