mako
פרסומת

מישהו אמר פופקורן קינואה? כל המתכונים מהפרק ה20

עם כל הכבוד לרושפלד, אייל, חיים ומיכל - הגמר מתקרב וזה בדיוק הזמן לחוות דעת נוספת, ולרענון קל בגזרת המנטורים. בדיוק בשביל זה פינו חמישה שפים צעירים ומצליחים מקום בלו"ז הצפוף שלהם, וקפצו לחנך את דור העתיד. התוצאה היא פרק מלא בהשראה שמאד כדאי לכם להידבק בה

מערכת תכניות קשת
מאסטר שף
פורסם:
הקישור הועתק

פילה וולינגטון-מילנזה עם פול וגראנטי של מסימיליאנו די מתיאו
פילה וולינגטון מילנזה
פילה וולינגטון מילנזה|צילום: דניאל בר און, דניאל בר און

פילה בקר וולינגטון כמו שעושים במילאנו, עטוף ומטוגן בבצק עלים ופירורי לחם, לצד גראנטי - כדורי פסטה קטנטנים המתבשלים בציר ירקות, ופול ירוק מוקפץ עם שום ופלפל. תענוג של מנה איטלקית-ישראלית

קציצות לוקוס בקארי
קציצות לוקוס בקארי|צילום: דניאל בר און, דניאל בר און

קציצות מדג לוקוס והמון ירק, עם רוטב של קארי וחלב קוקוס, חצילים, תרד וקפיר ליים. טעמים אסייתים נהדרים במנה עשירה ומפנקת, שכל אחד יכול להכין ולהרגיש ולו לרגע במזרח הרחוק, במסעדה טובה, בין הים לדקלים

קבב טונה אדומה על שיפוד שומר של רחל בן אלול
קבב טונה אדומה על שיפוד שומר
קבב טונה אדומה על שיפוד שומר|צילום: דניאל בר און, דניאל בר און

פרסומת

קבבים מטונה אדומה שמשופדים ונצרבים על גבעול שומר, מוגשים על פיתה עבודת יד עם טחינה וממרח פלפלים ביתי ומקפיץ. טעמי אניס נפלאים בפנים, קצת חריף בצד - וזהו. אנחנו מסודרים

לוקוס בקרם תרד של רון סוריאנו
לוקוס בקרם תרד
לוקוס בקרם תרד|צילום: דניאל בר און, דניאל בר און

פילה לוקוס צלוי עם קרם תרד מצומצם ברוטב שמנת, וטאצ' מיוחד של עלי גפן מטוגנים (אתם חייבים לנסות את זה) וגרידת לימון פרסי. מנה נהדרת עם טעמים עדינים אך מורכבים

טרטר טונה על טבולה ולבנה עיזים
טרטר טונה על טבולה ולבנה עיזים|צילום: דניאל בר און, דניאל בר און
טרטר טונה על טבולה ולבנה עיזים של למא שחאדה

טבולה עם פתיתים והמון, אבל המון, ירק, וגם עם שומר, עגבניות סחוטות, עלי זעתר טריים ואפילו ועלי גפן כבושים קלות. כל הקסם הזה מוגש עם לבנה עזים מעודנת וטרטר טונה אדומה. מנה חגיגית, קלילה אך מתוחכמת

פרסומת
קארי קציצות לוקוס
קארי קציצות לוקוס|צילום: דניאל בר און, דניאל בר און

כבר תקופה שאנחנו רוצים לשים יד על המתכון למחית הקארי של השף יובל בן נריה, והנה זה קרה. כאן המשחה המופלאה הזאת מגיעה עם רוטב דגים עשיר, חלב קוקוס, שמנת למי שרוצה וקציצות לוקוס משגעות

טרטר בקר עם קרם פלפלים ופופקורן קינואה
טרטר בקר עם קרם פלפלים ופופקורן קינואה|צילום: דניאל בר און, דניאל בר און

טרטר שמוגש עם סלט קונפי תפוחי אדמה, קינואה פריכה-פריכה, קרם פלפלים, חלמוני שליו ובוטרגו. נשמע מורכב? נשמע מקורי? נשמע מעולה? הכל נכון. בפעם הבאה שאתם רוצים להרשים - הנה המנה שלכם

פרסומת

פילה לוקוס עם קרם תרד של אוראל קמחי
פילה לוקוס עם קרם תרד
פילה לוקוס עם קרם תרד|צילום: דניאל בר און, דניאל בר און

מנה מושקעת ומפנקת של פילה לוקוס על קרם תרד (פקילע), ברוטב מיוחד של שמנת, ציר עוף, בצלצלי שאלוט וגם עלי גפן שנותנים את טעמם העדין. רוצים להרשים על באמת? הגישו את המנה עם הרוטב מוקצף

לגו פריקסה
לגו פריקסה|צילום: דניאל בר און, דניאל בר און

שידרוג לפריקסה המוכר עם טונה משומרת שמכינים לבד מטונה אדומה, ביצה עלומה, זלביה שאופים במקום וגם עגבניות צלויות וסלסת אנשובי. אנחנו מזמן אמרנו שפריקסה זה גורמה

פאייה גלילית עם טונה מושחמת במחבת של מיכאל גרטופסקי
פאייה גלילית עם טונה מושחמת
פאייה גלילית עם טונה מושחמת|צילום: דניאל בר און, דניאל בר און

פרסומת

מנה עשירה שכולה טריות עם קוסקוס, קרם תרד עמוק, פול ירוק ותבלינים, מוגש עם טונה אדומה צרובה רק כמה שצריך, ואיך אפשר בלי קצת לאבנה גלילית ליד

עוד ב"מאסטר שף":

"מאסטר שף", ראשון ושלישי ב-21:00

מצאתם טעות לשון?