עם כל הכבוד לרושפלד, אייל, חיים ומיכל - הגמר מתקרב וזה בדיוק הזמן לחוות דעת נוספת, ולרענון קל בגזרת המנטורים. בדיוק בשביל זה פינו חמישה שפים צעירים ומצליחים מקום בלו"ז הצפוף שלהם, וקפצו לחנך את דור העתיד. התוצאה היא פרק מלא בהשראה שמאד כדאי לכם להידבק בה
מערכת תכניות קשת
מאסטר שף
פורסם:
הקישור הועתק
פילה וולינגטון-מילנזה עם פול וגראנטי של מסימיליאנו די מתיאו
פילה וולינגטון מילנזה|צילום: דניאל בר און, דניאל בר און
פילה בקר וולינגטון כמו שעושים במילאנו, עטוף ומטוגן בבצק עלים ופירורי לחם, לצד גראנטי - כדורי פסטה קטנטנים המתבשלים בציר ירקות, ופול ירוק מוקפץ עם שום ופלפל. תענוג של מנה איטלקית-ישראלית
קציצות לוקוס בקארי|צילום: דניאל בר און, דניאל בר און
קציצות מדג לוקוס והמון ירק, עם רוטב של קארי וחלב קוקוס, חצילים, תרד וקפיר ליים. טעמים אסייתים נהדרים במנה עשירה ומפנקת, שכל אחד יכול להכין ולהרגיש ולו לרגע במזרח הרחוק, במסעדה טובה, בין הים לדקלים
קבב טונה אדומה על שיפוד שומר|צילום: דניאל בר און, דניאל בר און
פרסומת
קבבים מטונה אדומה שמשופדים ונצרבים על גבעול שומר, מוגשים על פיתה עבודת יד עם טחינה וממרח פלפלים ביתי ומקפיץ. טעמי אניס נפלאים בפנים, קצת חריף בצד - וזהו. אנחנו מסודרים
פילה לוקוס צלוי עם קרם תרד מצומצם ברוטב שמנת, וטאצ' מיוחד של עלי גפן מטוגנים (אתם חייבים לנסות את זה) וגרידת לימון פרסי. מנה נהדרת עם טעמים עדינים אך מורכבים
טרטר טונה על טבולה ולבנה עיזים|צילום: דניאל בר און, דניאל בר און
טרטר טונה על טבולה ולבנה עיזים של למא שחאדה
טבולה עם פתיתים והמון, אבל המון, ירק, וגם עם שומר, עגבניות סחוטות, עלי זעתר טריים ואפילו ועלי גפן כבושים קלות. כל הקסם הזה מוגש עם לבנה עזים מעודנת וטרטר טונה אדומה. מנה חגיגית, קלילה אך מתוחכמת
קארי קציצות לוקוס|צילום: דניאל בר און, דניאל בר און
כבר תקופה שאנחנו רוצים לשים יד על המתכון למחית הקארי של השף יובל בן נריה, והנה זה קרה. כאן המשחה המופלאה הזאת מגיעה עם רוטב דגים עשיר, חלב קוקוס, שמנת למי שרוצה וקציצות לוקוס משגעות
פילה לוקוס עם קרם תרד|צילום: דניאל בר און, דניאל בר און
מנה מושקעת ומפנקת של פילה לוקוס על קרם תרד (פקילע), ברוטב מיוחד של שמנת, ציר עוף, בצלצלי שאלוט וגם עלי גפן שנותנים את טעמם העדין. רוצים להרשים על באמת? הגישו את המנה עם הרוטב מוקצף