mako
פרסומת

מרוקט וריקוטה ועד כיסונים מתוקים: כל המתכונים מהפרק ה-15

עם משימות בלתי רגילות באות גם מנות בלתי רגילות, והמנות מהפרק ה-15 הן בהחלט כאלה. קבלו את המתכונים שאיתם הצליחו המתמודדים לשבות את בלוטות הטעם של המונים במירוץ נגד הזמן, ואם זה לא מספיק, הנה גם המנות שהצליחו לעמוד בסטנדרטים של רושפלד למשימת "הכיסון המושלם"

מערכת תכניות קשת
מאסטר שף
פורסם:
כריכון פטריות וריקוטה
כריכון פטריות וריקוטה, מבית היוצר של רחל ואיב | צילום: דניאל בראון, מאסטר שף
הקישור הועתק

אם תמיד רציתם מתכון מטורף שתוכלו להכין מהר לכמות לא הגיונית של אנשים, זה הזמן להפשיל שרוולים, כי הבאנו לכם את המתכונים של רחל ואיב ושל מיכל ורון ממשימת שרונה. אבל אם אתם דווקא לא בקטע של כמות אלא יותר בכיוון של איכות (שלא לומר, פלצנות) - קבלו גם את המתכונים של למא, רחלי ומסי ממשימת הכיסונים. המילה 'שלמות' מעולם לא היתה מתאימה יותר.

סנדוויצ'ון בגט עם פטריות, רוקט וריקוטה של רחל בן אלול ואיב ענן

כריכון כייפי עם טפנד זיתים ואנשובי, פלפלים חריפים ופטריות צלויות בתוך בגט עם ריקוטה, מלפפון וצנונית, לצד סלטון עשבי תיבול. אצלינו הוא פוגע בול בכל שעה ובכל מצב

חצאי פיתה עם צזיקי וקרעי דג של מיכל אפשטיין ורון סוריאנו

פיתה צזיקי ודג
פיתה צזיקי ודג | צילום: דניאל בראון, מאסטר שף

אלוהים, איזו פיתה: קרעי דג לברק בחוואייג', נחים בחצי פיתה עם יוגורט חמצמץ, בצל כבוש, צנוברים, עשבי תיבול וצי'פס פריך פריך. אם לשלוח רמז עבה ליקום - היינו שמחים שיפנקו אותנו ככה

כיסוני בשר ברוטב יוגורט של למא שחאדה

כיסוני בשר ויוגורט
כיסוני בשר ויוגורט | צילום: דניאל בראון, מאסטר שף

כיסוני בצק ממולאים בכבש ובקר עם תבלינים ואגוזי קשיו שטוגנו בבשר כבש, ומבושלים ברוטב יוגורט עם שום ונענע, שן אחת בבישול ושן אחת בנפרד. התענוג פה הוא גדול, ונמצא בפרטים הקטנים

קורנֶה של רחלי קדוש

קורנה
קורנה | צילום: דניאל בראון, מאסטר שף
פרסומת

קינוח כיפי במיוחד שכולל שתיים מהאהבות הגדולות שלנו: מרציפן ומי ורדים. מדובר בטילון מבצק סיגרים בעבודת יד במילוי שקדים עם סירופ מי ורדים ולימון, דורש מיומנות אבל שווה כל דקה של עבודה

כיסוני גבינות של מסימליאנו די מטאו

כיסוני גבינות
כיסוני גבינות | צילום: דניאל בראון, מאסטר שף

כמה פשוט ככה טעים: כיסונים מבצק פסטה שמכינים לבד, במלוי גבינות ופלפל שחור, שלוש דקות במים ועוד דקה במחבת עם צ'ילי ובזיליקום. במקור משתמשים בגבינת בורסן, אבל אפשר גם תערובת גבינות מהבית

"מאסטר שף" - ראשון ושלישי, 21:00