mako
פרסומת

שף אוהב שפים? המנות שנתפרו לטעמם של השופטים

מתמודדי העונה החמישית של "מאסטר שף" כבר נדרשו להאכיל 100 אנשים, לאפות עוגת ענק ולבשל לצד של השפים הגדולים בארץ, אבל רגע לפני הגמר הגדול הגיעה שעתה של המשימה המלחיצה מכל - לבשל מנה המוקדשת לשופט ספציפי. אז איך מכינים דג ממולא לטעמו של חיים כהן? ומה זה בדיוק פסטליטוס דה אוחה? קבלו את כל המתכונים

מערכת תכניות קשת
מאסטר שף
פורסם:
פילה דג ברוטב עגבניות
הכל בשעת עבודה אחת בלבד. דג ממולא | צילום: דניאל בר און, מאסטר שף
הקישור הועתק

שבוע בלבד לפני הגמר הגדול של העונה החמישית, חברי נבחרת "מאסטר שף" נדרשו להתמודד עם משימה מאתגרת במיוחד - להכין מנה המותאמת במיוחד לטעמם של שופטי התחרות. כל אחד מהמתמודדים בחר את השף לו הוא רוצה לבשל וניסה להרכיב את המנה המושלמת עבורו. בפרק הבא יעלו המתכונים של למא ורון, אבל עד אז קבלו את המנות שהעלו את רחל ואת מיכל אל המרפסת. 

דג ממולא על קרם עגבניות של מיכל אפשטיין

מחפשים מנה מפנקת על אמת, אבל ממש לא מתחשק לכם לבלות את כל היום במטבח? קלטנו אתכם: קבלו פילטים של לברק ממולאים בחציל קלוי על האש עם פטה וצנוברים, מוגשים על קרם עגבניות חמאתי וזוקיני מטוגנים בפחות משעה.

פסטליטוס דה אוחה עם סלט עדשים מטוגנות של רחל בן אלול

פסטליטוס עם שומר ואנדיב
פסטלים משודרגים | צילום: דניאל בר און, מאסטר שף

שדרוג מושלם לפסטלים המוכרים והאהובים: מילוי משגע של מוח ומח עצם, שומר ואנדיב אפויים בצד, וכל זה מגיע עם סלט של עדשים שחורות מטוגנות עם פטרוזיליה, סומק והרבה דברים טובים.

עוד ב"מאסטר שף":

"מאסטר שף", ראשון ושלישי ב-21:00