מלברק בחימר ועד קוטלטה דה אניילו: כל מתכוני הגמר של "מאסטר שף"
לאחר גמר מותח במיוחד, בו המתמודדים קיבלו הזדמנות אחרונה להרשים את השופטים ולזכות בתואר "מאסטר שף", גם אתם יכולים להתאמן בבית על צילחות והגשה. קבלו את המתכונים למנות הגמר של מסי, רחל ולמא. שיהיה בתאבון
קטאייף של למא שחאדה

הנה לכם כמה מהאהבות הכי גדולות שלנו, בסדר אקראי: בצק, דברים מטוגנים, ממתקים, כל מה שספוג בסירופ. או במילה אחת: קטאייף
סופלה גבינות של למא שחאדה

סופלה מלוח וטעים עם ריקוטה וגבינת פקורינו - מנת הגמר של למא ב"מאסטר שף"
מוגרביה של למא שחאדה

זה מה שקורה כשנותנים ללמא מ"מאסטר שף" להכין מנה מפרגיות ופתיתים. תכלס, היינו עושה לזה טובה
טורטייה סרדינים של רחל בן אלול

רחל ממאסטר שף שוב מקפיצה אותנו לספרד - והפעם עם טורטייה: מנה שהיא ספק פשטידה במחבת ספק חביתה, הפעם עם תפודים, קישואים וסרדינים. תודה על זה
סופלה שוקולד קלאסי של רחל בן אלול

את הסופלה הזה אנחנו מוכנים לקלוט בכל רגע נתון. כן, גם עכשיו. בטח אם הוא של רחל בן אלול
סלמון צרוב עם שלג אורז של רחל בן אלול

רגילים להכין סלמון כל שישי? בטח תרצו לדעת שאצל רחל בן אלול הוא לא מוגש עם סתם שעועית ירוקה או אורז - אלא עם שלג מקמח אורז מטוגן וסלט ארוגולה חמצמץ
לברק בחימר עם תפוחי אדמה מעושנים של רחל בן אלול

מתכון של רחל בן אלול מגמר מאסטר שף: דג לברק אפוי בחימר, מוגש עם תפוחי אדמה מעושנים בענף ברוש ומשקה טרגון מיוחד
קוטלטה דה אניילו - צלעות טלה וירקות בתנור של מסמיליאנו די מטאו

מנה ביתית נהדרת של צלעות טלה בציפוי פריך כמו שניצל, עשויות רק דקה במחבת ומוגשות לצד ירקות אפויים (אבל ירקות עם קטע: שומר, צנון, פטריות ושיני שום שלמות) ועם חצי לימון בצד. אושר בצלחת
סופלה עדשים והל עם גלידת זביון שקדים של מסמיליאנו די מטאו

קינוח מיוחד באמת עם שילוב טעמים מפתיע: סופלה מעדשים והל שמקבל מרקם כיפי, אוורירי וקליל, עם גלידה מושלמת בטעמי שקדים. בהחלט שווה את ההשקעה
פילה דניס בקצף פלפלים של מסמיליאנו די מטאו

הנה מתכון לחובבי האקסטרים במטבח: יש לכם ברנר וסיפון ואתם מתים להשתמש בהם? מנה נהדרת של פילה דניס בקצף פלפלים עדין ומיוחד תתן לכם סיבה טובה לשלוף את התותחים הכבדים
כפתורי פרמז'ן בתמצית בצל וזעפרן של מסמיליאנו די מטאו

לזה מתכוונים כשאומרים שאלוהים נמצא בפרטים הקטנים: מנת פסטה של כיסוני פרמז'ן ושמנת, מוגשים ברוטב מופלא של תמצית בצלים אפויים וחמאה. שישה עלי זעפרן בדיוק יסגרו אותה בצורה מושלמת