מדגים וירקות ועד נקניק הונגרי: כל המתכונים ממשימת הנקניקיות
הטוענים לכתר המאסטר שף של ישראל, התמודדו בפרק האחרון עם משימה מאתגרת במיוחד, ניקנוק נקניקיות יצירתיות וטעימות. מתוך הניסיונות של שבעת המתמודדים שהגיעו לשלב זה של התכנית אספנו לכם את כל המתכונים מהמשימה שכמעט התפוצצה לחברי הנבחרת בפרצוף
נקניקיית פרגית אסייתית של מיכל אפשטיין
גינג'ר, כוסברה, נענע ושמן שומשום - זה לא מתכון לנודלס, אלא לנקניקיה אסייתית נועזת, נושכת, טעימה ומיוחדת. ומה בא עם זה, אתם שואלים? תפוחי אדמה קריספיים בתנור, שלא תגידו שלא דואגים לכם פה.
נקנקיית בקר וחזה אווז עם מוצרלה של מיכל אפשטיין

השילוב של בשר בקר איכותי עם חזה אווז ומוצרלה קנה אותנו מיד. העובדה שכל זה מגיע בתוך נקניקייה אחת, רק גרמה לנו לאהוב את המתכון הזה אפילו יותר. דברים טובים מגיעים בנקניקיות.
נקניקיות דגים בתוספת ירקות נוסח ניו אורלינס של איב ענן

נקניקיות מסלמון ולוקוס, עם פילה פורל, שמנת ותבלינים, מטוגנות קלות ומונחות על מצע של תרד ורוטב פלפלים אדומים. מנה יפה שתוציא מכולם "וואו"אחד לפני האוכל, ועוד אחד אחריו.
נקנקייית עוף ולבבות עם דלעת ערמונים ממולאת של רחל בן אלול

דלעת ערמונים בתנור ממולאת בבורגול, ירק ותבלינים, מוגשת לצד נקניקיית עוף ולבבות בתיבול מיוחד ועדין של כמון ועלי ורדים. מסוג המתכונים שכל השולחן מדבר עליהם, רוצו להכין.
נקניקיית בקר חריפה עם מוח צרוב של רחל בן אלול

שילוב של בשר בקר, שומן אנריקוט, צ'ילי חריף ואפילו עלי ורדים, שהופכים לנקניקייה שנחה על פרוסת מוח צרוב טוב טוב, עם לימון, שמן זית ועגבניות שרי. נקניקיה סופר כיפית שמוגשת כמו מנת גורמה.
נקניקיית ירקות ומוצרלה של מסימליאנו די מטאו
נקניקייה צמחונית וטעימה? מדובר בבשורה של ממש: קישוא, כרובית ובטטה, עם מוצרלה מעושנת ורוטב בשמל, שהופכים ביחד לנקניקייה אמיתית (עם ציפוי סינטטי כמובן). צמחונים - רוצו להכין, ובעצם - גם כל השאר.
נקניקיות אנטרקוט, מח, כבד ומוח עצם של מסימליאנו די מטאו

נקניקיה מושקעת באמת, עם בשר אנרקוט איכותי, מוח, כבד וגם מח עצם שמשדרג אותה מיד לדרגת מעדן. מה עוד צריך? רק תבשיל תפוחי אדמה ומנגולד שיגיע בצד, וכוס בירה אם לא קשה לכם.
נקניק זרעי שומר ותפוחי עץ של רון סוריאנו

בשר בקר, כבד עוף, זרעי שומר ותפוח עץ. מה הקשר? גם אנחנו שאלנו, אבל מסתבר שכשכל אלה ביחד נטחנים, מתובלים ומנקנקים - הם הופכים למעדן מיוחד ורב טעמים.
נקניק הונגרי של רון סוריאנו
בשר מתובל כמו שצריך עם שום, בצל, פלפל לבן וכמובן הרבה פפריקה. מנקנקים (זה החלק הכייפי), מטגנים שתי דקות - ויש לכם נקניקיה הונגרית אסלית.
"מאסטר שף", ראשון ושלישי ב-21:00