mako
פרסומת

צפו: המשימה שלא היתה כמותה בהיסטוריה של "מאסטר שף"

הערב, לראשונה בתולדות "מאסטר שף", לא השופטים יחליטו מי להדחה ומי למרפסת, אלא קהל גדול. כמה גדול? המתמודדים התבקשו לבשל למאה איש. התגנבנו אל מאחורי הקלעים ושמענו את הפרשנות של אייל למשימה, את ההמלצות של חיים למתמודדים, ממיכל קבלנו טיפ סודי על צמחי התבלין שבמתחם, והמפיקה סיפרה איך זה להתמודד עם בלת"מים תחת כיפת השמים

עדי שילון
מאסטר שף
פורסם:
הקישור הועתק

עריכת וידאו: שחר זלצמן

"זאת משימה של אהבת אדם", מסביר אייל שני על משימת שרונה שאיתה יתמודדו חברי הנבחרת הערב ב"מאסטר שף" (21:00), "או שאת מתחילה לקלל מיד, קללות איומות, או שאת אומרת, וואלה, 100 אנשים יכולים לאכול משתי הידיים שלי. זה המון". הם מבשלים בחוץ, הם מבשלים כמות אדירה של אוכל, שכולו חייב להיות טעים - כי מספר ההצבעות שיקבלו הוא שייקבע האם יעלו למרפסת או למשימת הדחה. חיים כהן מדגיש שזה אתגר שצריך לקחת בו הרבה דברים בחשבון: "מי שיידע לייצר סיר גדול של משהו, שחשוב שהוא יתאים לזה שאתה אוכל בעמידה", הוא אומר, "זה הניצחון".

רות, רחלי ורושפלד במשימת שרונה
רות, רחלי ורושפלד במשימת שרונה | צילום: דניאל בר און, דניאל בר און

מיכל אנסקי, מצידה, מגלה לנו שמתחם שרונה הוא לא רק מקום לשטוף בו את העיניים עם מבנים מהממים לשימור, או לרוקן בו את הארנק על שופינג ומסעדות, אלא גם להצטייד בו קולינרית. היא מריחה עשבי תלבין שגדלים במקום וממליצה לכולנו: "עזבו את ה2000 שקל, תקטפו פה". 

עוד ב"מאסטר שף":

ומה מספרים בהפקה? איך זה להרים משימה ענקית תחת כיפת השמים, בהשתתפות המוני בני אדם? "כיף, כמו משחק כדורגל", מספרת רותי, רק אשת ההפקה הכי גדולה בטלוויזיה הישראלית. "הרבה אנשים, לא מתחם סגור, יש פה בלת"מים, יש פה הפתעות".

"מאסטר שף", ראשון ושלישי ב-21:00