מיס איטליה: איך אשתו של מסי מתמודדת עם הפרסום של בעלה?
גבר איטלקי, בדומה לבחורה שוודית, הפך כבר מזמן בתרבות הישראלית למטבע לשון שמשמעותו מחמאה הברורה לכל. תוסיפו לזה יכולות בישול יוצאות דופן, חיוך כובש ומבטא סקסי והרי לכם אחד המתמודדים הבולטים של "מאסטר שף" - מאסימיליאנו די מטאו. שלחנו את רותם אלון עד למודיעין סיטי כדי לטעום ממעשי ידיו של הכוכב האיטלקי, והיא לא פספסה את ההזדמנות לשאול את אשתו את כל השאלות הקשות

מסימילאנו די מאטו נולד באיטליה, למד בניו יורק והגיע לישראל בעקבות האהבה. היום הוא כובש את המסך כאחד המתמודדים הבולטים ביותר בעונה החמישית של "מאסטר שף", אבל ממשיך לחלום רק על דבר אחד - לפתוח מסעדה איטלקית קטנה בארץ הקודש. הודות לשיתוף הפעולה עם מיזםEatWith,המחבר בין סועדים לשפים, זכיתי להתארח בביתו שבמודיעין שבוע לפני הגמר (שלישי, 21:00), ושם תפסתי אותו ואת אשתו לשיחה אינטימית על אוכל, משפחה והגשמת חלומות. איפשהו בין הכנת הבצק לפסטה לטיגון כדורי הגבינה, מסי מגלה לי את הסיבה לשמה נרשם ל"מאסטר שף": "חלמתי לפתוח מסעדה איטלקית בישראל אבל בגלל שלא הכרתי אף אחד הגעתי לתכנית".

כששאלתי אותו על האופן בו חייו השתנו מאז שנכנס לנבחרת, הוא ענה לי בחיוך גדול ובלי להצטנע: "עכשיו אני מפורסם ואני נהנה מזה". גם את אשתו יונית שאלתי על ההתמודדות עם התהילה (ועם העובדה שגבר שלה הפך לאחד הגברים הנחשקים בישראל), וגם כאן התשובה לוותה בחיוך גדול והמון פרגון: "זה הכי מחמיא לי בעולם וזה פשוט מגיע לו", היא ענתה בלי להסס.

"יש איזשהו קסם בארוע של EatWith, שזה קצת מעבר לבילוי במסעדה", מציין גיל, סמנכ"ל השיווק של החברה, ומוסיף את דעתו בנוגע לייחודיות של המיזם: "אפשר לתקשר עם השף, לשאול אותו מה הוא מבשל, לקבל יחס אישי וכמובן, יש את הקסם הגדול של לפגוש אנשים זרים סביב השולחן". ואכן כך הדבר: במרפסת ביתו של מסי, סביב שולחן העץ שעוטר במפה משובצת בצבעי הדגל האיטלקי, היה קסם מסוג אחר. אני לא יודעת אם זו הכנסת האורחים החמה, המפגש עם האנשים הזרים או האוכל המדהים שטעמיו הרגישו כמו מסע בעיירות הציוריות של ארץ המגף - אני רק יודעת שהייתי שמחה לעשות את זה שוב.

>>התמונות בכתבה צולמו כחלק מפרוייקט משותף עם @insta_global ו-@pic.food בהנהלת דייב שוורץ.
עוד ב"מאסטר שף":
גמר "מאסטר שף", שלישי ה-1.9.15, 21:00