מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

"זו הייתה החוויה הכי חזקה בחיים שלי"

למרות שזה סיבך אותו לא פעם, ג'וש לא התפשר על נושא הכשרות, והוכיח שיש כזה דבר גורמה יהודי. הערב הוא עוזב את נבחרת מאסטר שף ומודה: "אני הולך הביתה כי לקחתי סיכונים". השופטים התקשו להיפרד ("יש בך שיגעון שמקסים אותנו"), קרן ויובל נכבשו בקסמו ("איפה ג'וש?!"). ראיון ראשון

ענבר לחמן
מאסטר שף
פורסם:
הקישור הועתק

אפשר להגיד שסגנון הבישול היהודי של ג'וש הוסיף לו אתגר במשימות, ואפשר גם להעריך את העובדה שהוא נשאר נאמן לדרכו, מה שבטוח - לא נשכח אותו בזמן הקרוב. "לקחת על עצמך משימה להראות שאוכל כשר יכול להיות נפלא ונהדר, והוכחת את זה", סיכמה מיכל אנסקי את דרכו של ג'וש, "אתה עוזב אותנו עם הצלחה גדולה".

גם ג'וש עצמו לא הצליח להסתיר את ההתרגשות, והודה: "אני על סף דמעות. זו החוויה הכי חזקה שהייתה לי בחיים והכרתי פה חברים לכל החיים". הבשלן הבריטי יוצא מהתכנית עם ראש מורם, ומסכם: "שאני אסתכל אחורה אני אגיד לעצמי 'כל הכבוד', אני מאד גאה במה שהשגתי בתכנית".

"אני מאוד גאה במה שהשגתי בתכנית"

כולנו זוכרים את צעדיו הראשונים של ג'וש בתכנית, בשלב האודישנים. הבישול האירופי, המבטא (וההומור) הבריטי וכמובן החום היהודי, הפכו אותו לאחד המתמודדים המיוחדים שידעה התכנית. למרות ההדחה, זו רק ההתחלה בשביל ג'וש, כך סבור חיים כהן: "יש בך שיגעון שמקסים אותנו, אתה עוד תמשיך לבשל".

כמו בכל פרק הדחה, מיד בסיום הצילומים, קרן מור ויובל סגל תפסו את ג'וש לראיון ראשון, או לפחות ניסו לתפוס אותו, אבל משהו בדרך השתבש.

האודישן של ג'וש סטיל
באודישן הראשון: כבר אז היה בלתי נשכח|תמונת AVI: mako

מאסטר שף, רביעי ושבת ב-21:00

מצאתם טעות לשון?