נבחרת מאסטר שף - עונה 4

אוכל
אוכל
אוכל

הכירו את אשר לוי

הוא טייל בכל העולם והיום עומל על דוקטורט במחשבים, הוא מת על ריח של המגבת שמכסה את החמין בשבת ולאודישנים הוא בכלל הגיע בזכות אחותו שרשמה אותו לתכנית, מלכת היופי לשעבר אילנית לוי

מאסטר שף | פורסם 22/01/14 23:06

שם: אשר לוי
גיל: 38
מהיכן בארץ: חיפה
תאריך לידה: 3.9.75
מזל: בתולה
מצב משפחתי: רווק בזוגיות

תאר את עצמך במספר מילים:
דוקטורנט במחשבים שחולה על טיולים, אוכל וצילום.

_OBJשלושה דברים שאנשים יופתעו לגלות עליך:

* עושה דוקטורט במערכת מידע ונראה היפי
* טיילתי בכל העולם במקביל ללימודי, צללתי עם כרישים לבנים
* אוהב פעילויות אתגריות כמו צלילות, snowboard, צניחות חופשיות, טיולים עם חיות בר וכד'

מתי בפעם האחרונה הזמנת אוכל ממסעדה, ומאיפה?
אני לא מזמין אוכל ממסעדות, זה מגיע קר. אני הולך למסעדות.

אם היית תבלין, איזה תבלין היית?
צ'ילי מתוק חריף כזה.

על איזה מטבח גדלת?
מטבח של אמא, בעיקר מרוקאי וטריפוליטאי.

לאיזו אישיות מפורסמת היית רוצה לבשל ארוחה?
הייתי רוצה לבשל לקולומבוס. לצאת למסע איתו ,להגיע למקומות חדשים ולבשל מחומרי גלם חדשים שרק התגלו.

מהי החוויה הראשונה שאתה זוכר מהמטבח?
יום שישי בבוקר בבית של אמא, אני עוזר לה בבישול, וטועם את האוכל.

מה הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לך במטבח?
הכנתי אוכל בטיול באפריקה לחבר'ה שהיו בעיקר מאזור סקנדינביה, ופשוט שמתי בפנים מלא חריף והרגתי אותם.

מתי התחלת לבשל, היכן למדת, ומאילו סגנונות אתה מושפע?
התחלתי לבשל עם אמא במטבח מאז שאני ילד. במהלך הזמן הושפעתי ממאכלים שראיתי במהלך טיוליי בעולם. ולכן היום אני מושפע בעיקר מבישול אסייתי, דרום אמריקאי ואפריקאי.

_OBJ

למי אתה הכי אוהב לבשל?
למשפחה שלי בשישי בערב.

מה אתה הכי אוהב לאכול?
בשר והרבה, בעיקר חלקים פנימיים מח, טחול, לב, כבד וכו'

אילו שלושה מרכיבים תמיד אפשר למצוא אצלך במטבח?
בשר, פלפל חריף ושמן זית.

מהי העצה הכי טובה שקיבלת בנוגע לבישול?
להשתמש בתבלינים טריים (לטחון את התבלינים בזמן הבישול) - הטעם והארומה שלהם יותר חזק וטעים.

מהו ה"גילטי פלז'ר" שלך בכל הנוגע לאוכל?
פיצה על פיתה - פשוט טעים.

מהי הארוחה האהובה עליך ביום?
אין לי ארוחות קבועות בבית, אז אני יכול להגדיר שאני אוהב את הארוחה הכי גדולה ביום שבה יש הרבה אוכל. 

מה הסטייה הקולינרית שלך?
פלפל חריף ושמן זית בהכל והרבה. וגם הטעם של המגבת בחמין (המגבת שמכסה את החמין על הפלטה בשבת).

מהי מנת הדגל שלך?
ארטישוק ממולא בבשר.

איזה מטבח הכי מסקרן אותך?
מטבח אסייתי, מטבח של הרבה טעמים ותבלינים.

מהו המאכל הכי אקזוטי שיצא לך לטעום?
תבשיל מקסיקני של בשר ופירות כמו אננס ותפוזים בחלב קוקוס.

>>לכל המתכונים של אשר לוי

ותקבלו את כל הסיפורים ישירות לפייסבוק שלכם
תגיות: מאסטר שף   אשר לוי  
אשר לוי

 

 

תגובות

הוסף תגובה

 
שם
נושא
תוכן
 
ביטול  |  
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן