mako
פרסומת

כחומר ביד היוצר: כל המתכונים ממשימת חומרי הגלם

פיצת האנטרקוט של סרנדה דילבסקי, פילה הלברק של מסרט וולדמיכאל והברווז האסייתי של עידו קרוננברג. כל מה שאתם צריכים לעשות זה רק לבחור את המתכון האהוב עליכם, להכנס למטבח, ולהתחיל לבשל. בתאבון

ספיר חבקין
מאסטר שף
פורסם:
פיצת אנטרקוט של סרדנה דילבסקי
מאסטר שף: משימת חומרי הגלם|צילום: דניאל בר און
הקישור הועתק

המנה של איתן סלומון -צלעות טלה, פירה וריבת בצל

צלעות טלה בתנור בקראסט של זרעי כמון, כוכב אניס ולמון גראס על מצע פירה תפו"א וריבת בצל בחומץ פירות אדומים.

צלעות טלה ופירה של איתן סלומון
מאסטר שף: משימת חומרי הגלם|צילום: דניאל בר און

המנה של אשר לוי -קישוא ממולא עוף וחמאת בוטנים

מילוי מקורי ומעניין לקישואים: כרעי עוף נטולי עצמות ברוטב חמאת בוטנים שבושל בחלב קוקוס. נשמע מסובך והרבה עבודה? זה לא המקרה.

קישוא ממולא עוף וחמאת בוטנים של אשר לוי
מאסטר שף: משימת חומרי הגלם|צילום: דניאל בר און

המנה של סרנדה דילבסקי-פיצת אנטרקוט משודרגת

וריאציה של פיצה עם אנטרקוט וחצילים מטוגנים עלי ראשד ובצל, לצד רוטב שמנת חרדל ובצל. עשרים דקות עבודה ולפניכם בצק שטוגן במיצי אנטרקוט ונתחי בשר מעליו.

פיצת אנטרקוט של סרדנה דילבסקי
מאסטר שף: משימת חומרי הגלם|צילום: דניאל בר און

המנה של מסרט וולדמיכאל -פילה לברק לצד פסטה ברוטב שמנת

שילוב מוצלח בין דגים לפפרדלה ברוטב שמנת, טרגון וחמאת שקדים, מעוטרת בעגבניות נמר. חצי שעה עבודה ולפניכם מנה עדינה ומוצלחת.

פילה לברק לצד פסטה של מסרט וולדמיכאל
מאסטר שף: משימת חומרי הגלם|צילום: דניאל בר און

המנה של עידו קרוננברג -נתחי ברווז ברוטב אסייתי

ברווז שלם שפורק ובושל במיציו, בגינג'ר וצ'ילי ביחד עם אטריות אודון. חגיגת טעמים אסייאתיים בחצי שעה עבודה.

ברווז ברוטב אסייאתי של עידו קרוננברג
מאסטר שף: משימת חומרי הגלם|צילום: דניאל בר און

מאסטר שף: רביעי ושבת ב-21:00