כל המתכונים ממשימת קינוח הפרווה
הספרינג רול של איתן סלומון, כדורי האורז של עידו קרוננברג וגם התמרים הממולאים של נוף עתאמנה אסמעיל. זה הזמן להוכיח לעצמכם שגם אתם יודעים לבשל, ועם מתכוני הנבחרת לצדכם, זו לא אמורה להיות בעיה. אז קדימה למטבח

המנה של איתן סלומון - ספרינג רול פירות ברוטב מנגו וצ'ילי
קינוח פירותי, מרענן וטעים שמתאים לכל עונה וקל מאוד להכנה. אפשר להחליף את הפירות לכל פרי שתרצו. מגלגלים ומגישים.

המנה של צילה עופר - שטרודל קונוס ותאנים ישראליות
תפוחים ואגוזים עם סוכר וקינמון בתוך עלי פילו עדינים וכל זה לצד תאנים יבשות ממולאות שקדים וטבולות בסירופ. נשמע טוב? אתם צודקים.

המנה של נוף עתאמנה אסמעיל - תמרים ממולאים, טוויל קרמל וכדורי בקלאווה
צאו למסע במדבריות ערב: תמרים ממולאים קפה מצופים שוקולד והל לצד טוויל קרמל וטחינה וכדורי בקלאווה ממולאים תערובת פיסטוקים.

המנה של ג'וש סטיל - ביסקוטי עם סורבה אשכולית אדומה
שלושה סוגי ביסקוטי עמוסים בכל טוב, סורבה אשכוליות וטרגון מרענן וגם ממרח מרשמלו וג'לי. מאתגר? לא נכחיש.

המנה של ליאור סלומון - כוס הפתעות: מוס שוקולד עם סירופ תותים ומקלות מרנג אגוזים
מנה מתוקה ועשירה עם מוס שוקולד פרווה ומקלות מרנג עם פקאן סיני ושקדים מסוכרים. מתוק לכם? הוסיפו למעלה פירות מרעננים.

המנה של עידו קרוננברג - "סטפני"- כדורי אורז מטוגנים מצופים בשוקולד ואגוזים
מי היה מאמין שאורז יכול להיות כל כך מושחת? כדורי אורז ממולאים בשוקולד ואגוזים, מטוגנים ומצופים ב – כן, ניחשתם, שוקולד ואגוזים. חטא בצ'יק צ'ק עבודה.
