רוצים לבשל? כל המתכונים ממשימת מסביב לעולם
הקנלוני של מסרט וולדמיכאל, המוסקה של שלמה עזרן וגם הקציצות של שי טובול. קבלו את המנות שהכינו המתמודדים במשימה הראשונה של הנבחרת. המתכונים לפניכם

המנה של איתן סולומון - חזה עוף במרינדה על מצע שעועית שחורה
חזה עוף בניחוח מקסיקני מונח על תבשיל שעועית שחורה וחזה אווז קריספי. להגיש עם מרגריטה קפואה בצד.

המנה של אשר לוי - קבב חלבי על סלסת עגבניות במעטפת פיתה בתנור
מה קורה כשמשלבים קבב מהמזרח עם סלסת עגבניות לטינית? רק דברים טובים. ואל תשכחו להעביר ניגוב עם הפיתה שתכינו לגמרי לבד.

המנה של לארי סוסמן - כדורי עוף בבלילת בירה
עוף פריך מצופה בבלילת בירה ועטוף ברוטב אסיאתי טעים בפחות מחצי שעה עבודה. להגיש לצד אורז לבן וירקות מוקפצים.

המנה של ליאור סלומון - מרק כתום
החורף עדיין כאן ולמרות שהכי בא מרק אין כל כך כוח להכין אותו. בדיוק כאן נכנס המרק הכתום והקל להכנה הזה. איך אומרים, מומלץ בחום.

המנה של מורן שאשא - תבשיל אורז עם חצילים ועוף
כרעי עוף שמתבשלים לאטם ביחד עם חציל ובצל מטוגן ואורז בתוך ציר עוף. מעט עבודה והרבה טעם, בדיוק כמו שאנחנו אוהבים.

המנה של ג'וש סטיל - אג'ז בנדיקט עם סופלה פרמזן
מי שמעוניין לאתגר מעט את ארוחת הבראנץ' שלו מוזמן להכין את סופלה הפרמזן והתרד הזה, שהולך נהדר עם ביצה עלומה, סלמון מעושן ורוטב הולנדייז.

המנה של שלמה עזרן - מוסקה צמחונית
מי אמר שחייבים בשר? מתכון מוצלח למוסקה צמחונית משכבות חציל, עגבניות ותפוחי אדמה ברוטב בשמל עשיר.

המנה של צילה עופר - מרק צ'ורבה עם קציצות וממליגה
בואו נדמיין שבחוץ יש חורף אמיתי ונחליט לחמם את עצמנו במנה הכי רומנית שאפשר לדמיין: צ'ורבה וממליגה שכל אחד יאהב

המנה של מסרט וולדמיכאל - קנלוני במילוי כרובית וברוקולי
קנלוני במילוי עתיר טעים ומכוסה בקרם פרש מהיר הכנה. כל עוד אתם זוכרים למלא את הקנלוני בעזרת שקית זילוף הרע מאחוריכם

המנה של נוף עתאמנה איסמעיל - כיסוני בשר בסגנון אסיאתי
לא חייבים לטגן כל דבר: כיסונים מאודים בתוך רוטב אסיאתי, עשויים בעדינות שמשחררת טעמים מופלאים אל הבשר הטמון בפנים

המנה של עידו קרוננברג - עוף בתנור עם צ'ילי קון קרנה
הנה מנה שתעשה רושם על האורחים שלכם בלי יותר מדי עבודה. כל מה שצריך זה קצת אומץ, תנור מחומם היטב וכוס בירה ביד

המנה של סרנדה דילבסקי - סלט תפוחי אדמה וסלט חצילים הודי
מסע קולינרי אל גבול הודו ונפאל של סלט תפוחי אדמה וסלט חצילים בתוך פרטה, לחם הודי מהיר הכנה

המנה של ריקי סויסה - קציצות כבש על מצע ארטישוק ירושלמי ברוטב בצל ירוק וזעפרן
קציצות אמנם יכולות לעמוד בפני עצמן, אבל כשמשדכים להן רוטב בשרי עשיר וחלומי הן נהיות אפילו עוד יותר טעימות. שעה וחצי בסך הכל והן שלכן

המנה של שי טובול - קציצות אלג'יראיות
קציצות מבשר אנטרקוט בסגנון אלג'יראי על מצע חצילים מטוגנים ומחית של סלט מרוקאי מבושל. תענוג? אתם אמרתם
