קדימה למטבח: כל המתכונים מפרק האודישנים האחרון
תבשיל המוח של שמעון עמוס, ריזוטו השרימפס של ג'סיקה וגם פילה הדניס של דקלה ממן. אם התכנית עשתה לכם תאבון ומתחשק לכם לבשל, כל המתכונים מהפרק לפניכם

הסנדוויץ' של דקלה ממן, מבית אמא - בשר בקר טחון ושומן כבש
לחם מרוקאי מסורתי עם טחינה, חציל בלאדי מטוגן וסלט עגבניות חריף ומעל הכל בשר בקר מטוגן בשומן כבש. גילטי פלז'ר בשעה עבודה.

הדג של דקלה ממן - פילה דניס עם קראסט ופירה כתום
דניס מצופה בקראסט ירקרק ופריך לצד פירה בטטה מושקע וסלט ברוטב שכדאי לאמץ.

הסנדוויץ' של שמעון עמוס - מטבוחה עם חציל מטוגן וקציצות
סנדוויץ' עסיסי עם מטבוחה חריפה וקציצות מתובלות כמו שצריך שהייתם שמחים להיתקל בו בדוכן ברחוב אבל לגמרי יכולים להכין אותו גם בבית.

המנה של שמעון עמוס - תבשיל מוח ובשר ראש כבש עם גרגרי חומוס
אוהבי החריף יסתדרו נהדר עם המתכון הזה שדורש בסך הכל 20 דקות עבודה. בזמן שהוא מתבשל על האש, מומלץ לנשנש לחם פראנה.

המנה של ג'סיקה בורדק - ריזוטו שרימפס על המחבת
מנת ריזוטו ספוגה בציר שרימפס עשיר בטעמים, לאכול ליד כוס שרדונה צרפתי משובח ואתם מסודרים.

המנה של לימור לוי - כמוניה. תבשיל אשכי הודו, טחול וכבדי עוף
חובבי חלקי הפנים יחגגו פה: כבדים, אשכים וטחול מתובלים היטב בבישול זריז וליד חלה טרייה.

הסנדוויץ' של מיטל שויצמן - בולונז וירקות בפוקאצ'ה
בשר טחון שהתבשל במשך לפחות שעה עם ירקות ויין והוכנס לאפייה בתוך בצק פוקאצ'ה. כדי לגלות כמה זה טעים תצטרכו להכין אותו לבד.

המנה של מיטל שויצמן - רביולי ממולא ‘‘ביצת הפתעה‘‘
רביולי סלמון, תרד וריקוטה שבאמצעו מחכה הפתעה חלמונית וצהבהבה. הזדמנות מצוינת להתאמן על הפסטה הטרייה שלכם.

המנה של מורן שאשא - בשר ראש ושקדי עגל ברוטב ערמונים, תאנים וסילאן
תבשיל בשר בבישול איטי וברוטב סמיך עם ערמונים ותאנים על אורז "שרוף" וטעים. טיפ: כמה שיותר בצל מושחם יותר טוב.

המנה של לארי סוסמן - בקר בנוסח תאילנדי בקארי אדום ומרק מנגו
טעימה משובחת מהמטבח התאילנדי המגוון עם בשר פילה מוקפץ, רוטב קארי עשיר ומרק מנגו מרענן

המנה של ריקי סויסה - מוח טלה מרוקאי חריף
מתים על מוח אבל אין לכם כוח להתעסקות? הנה מתכון לתבשיל מוח חריף וזריז במיוחד.

הסנדוויץ' של בועז צרפתי - פיתה של דייגים
ברבוניות מטוגנות, בצל סגול, סומק ויוגורט עיזים טוב. רק למזוג כוסית של עראק ואתם מסודרים.

המוקפץ של בועז צרפתי - ביבימבאפ: מנת בשר קוריאנית על מצע אורז
מנה מושקעת מהמטבח הקוריאני של בשר קצוץ ומוקפץ עם ירקות בתוך רוטב מסורתי.

הסנדוויץ' של בני להט - רומיאו ויוליה: באגט כפרי עם סינטה ומיונז ביתי
בשר סינטה ורוזמרין צרוב בתוך כריך מוצלח אחד עם נגיעות איטלקיות.

המנה של בני להט - כנאפה בקאק, מאכל רחוב מביירות
דרישת שלום חמה עם כעכים טריים וכנאפה משכננו מהצפון. קצת סבלנות והרבה התפחה והכנאפה החמה ששוכנת בתוך הכעך שלכם.
