mako
פרסומת

אוכלים עם העיניים: כל המתכונים ממשימת הצבעים

הכרובית הממולאת של ריקי ושלמה, קציצות הסרידנים של עידו וצילה וגם נתחי הבקר של סרנדה ומסרט. אז באיזה צבע בא לכם לבשל?

ענבר לחמן
מאסטר שף
פורסם:
רביולי כרישה של נוף עתמאנה איסמעיל
מאסטר שף: משימת הצבעים|צילום: דניאל בר און, mako
הקישור הועתק

המנות של ריקי סויסה ושלמה עזרן - הצבע הלבן:

כרובית ממולאת בחלקי פנים

כרובית שלמה, מבושלת וממולאת במוח, אשכי הודו ופטריות. מנה מתובלת היטב ומלאה בכל טוב.

כרובית ממולאת של ריקי סויסה ושלמה עזרן
כרובית ממולאת של ריקי סויסה ושלמה עזרן|צילום: דניאל בר און, mako

מאפה קוקוס ושוקולד לבן בסגנון באונטי

גרסה מחודשת ומשודרגת של חטיף הקוקוס באונטי. הפעם עם הפתעה נהדרת של שוקולד לבן.

עוגיות באונטי של שלמה עזרן וריקי סויסה
עוגיות באונטי של שלמה עזרן וריקי סויסה|צילום: דניאל בר און, mako

המנות של צילה עופר ועידו קרוננברג - הצבע החום-סגול:

גזרים מקורמלים ואגוזים

עזבו אתכם משוקולד חום ומשעמם: בפעם הבאה שמתחשק לכם משהו מתוק – לכו על גזרים בצבעים שונים שקורמלו בסוכר מתובל לצד אגוזי מלך. נשמע מסובך? להפך.

גזרים באגוזים של צילה עופר ועידו קרוננברג
גזרים באגוזים של צילה עופר ועידו קרוננברג|צילום: דניאל בר און, mako

קציצות סרדינים על מצע קרם פטריות

קציצות סרדינים שמנמנות עם בצל ונבטוטי סלק לצד קרם פטריות עשיר ולצד ירקות שורש סגלגלים מאודים בלי יותר מדי עבודה.

קציצות סרדינים של עידו קרוננברג וצילה עופר
קציצות סרדינים של עידו קרוננברג וצילה עופר|צילום: דניאל בר און, mako

המנות של שי טובול ונוף עתאמנה אסמעיל - הצבע הצהוב:

פולנטה עם סלמון וקרם פלפלים

סלמון צרוב על הגריל על מצע של פולנטה קטיפתית ורוטב פלפלים צהובים שרופים. מנה מפנקת ומלאה בכל טוב.

פולנטה עם סלמון וקרם פלפלים של נוף עתמאנה איסמעיל
פולנטה עם סלמון וקרם פלפלים של נוף עתמאנה איסמעיל ושי טובול|צילום: דניאל בר און, mako
פרסומת

פאי פירות

בצק פריך ונהדר, בלילה עשירה ושמנתית עם פלחי אננס, מנגו ובננה מסודרים מלמעלה. טעים, צבעוני והכי חשוב, לא כבד מדי.

פאי פירות של שי טובול ונוף עתמאנה איסמעיל
פאי פירות של שי טובול ונוף עתמאנה איסמעיל|צילום: דניאל בר און, mako

עוד בתכניות קשת:

המנות של מסרט וולדמיכאל וסרנדה דילבסקי - הצבע האדום:

נתחי בקר מוקפץ ופראטה פלפלים אדומים

רצועות פילה בקר דקות מוקפצות בקארי וצ'ילי על פראטה עם משחת פלפלים אדומים וחריפים. קפיצה קטנה לתאילנד בחצי שעה עבודה.

בקר מוקפץ ופארטה של סרדנה דילבסקי ומסרט וולדמיכאל
בקר מוקפץ ופארטה של סרדנה דילבסקי ומסרט וולדמיכאל|צילום: דניאל בר און, mako
פרסומת

פנקייק אפריקאי עם תותים וסירופ פירות אדומים

מה זה פנקייק אפריקאי אתם שואלים? ובכן, יש בו מרכיב סודי שהופך אותו לשמנמן וטעים במיוחד וגם רוטב פירות שהופך את כל העסק לעסיסי ומתוק.

פנקייק אפריקאי של מסרט וולדמיכאל וסרנדה דילבסקי
פנקייק אפריקאי של מסרט וולדמיכאל וסרנדה דילבסקי|צילום: דניאל בר און, mako

מנות הדו קרב -המנה של שי טובול:

״פיצה לבנה״ - פוקצ'ה עם ירקות ירוקים

פוקצ'ה חמימה ללא גבינה עם קישוא, שעועית ופלפלים מוקפצים בשמן זית לצד סלט ירוק מפתיע עם קולורבי, מלפפון ושעועית טורקית.

פיצה לבנה של שי טובול
פיצה לבנה של שי טובול|צילום: דניאל בר און, mako

המנה של נוף עתאמנה אמסעיל:

רביולי כרישה ברוטב שמנת ומרווה

רביולי עדינים בעבודת יד ממולאים כרישה ברוטב חמאה ושמנת עם זוקיני ואספרגוס צרובים היטב בהרבה פחות עבודה ממה שנדמה לכם.

רביולי כרישה של נוף עתמאנה איסמעיל
רביולי כרישה של נוף עתמאנה איסמעיל|צילום: דניאל בר און, mako
מצאתם טעות לשון?