אוכלים עם העיניים: כל המתכונים ממשימת הצבעים
הכרובית הממולאת של ריקי ושלמה, קציצות הסרידנים של עידו וצילה וגם נתחי הבקר של סרנדה ומסרט. אז באיזה צבע בא לכם לבשל?

המנות של ריקי סויסה ושלמה עזרן - הצבע הלבן:
כרובית ממולאת בחלקי פנים
כרובית שלמה, מבושלת וממולאת במוח, אשכי הודו ופטריות. מנה מתובלת היטב ומלאה בכל טוב.

מאפה קוקוס ושוקולד לבן בסגנון באונטי
גרסה מחודשת ומשודרגת של חטיף הקוקוס באונטי. הפעם עם הפתעה נהדרת של שוקולד לבן.

המנות של צילה עופר ועידו קרוננברג - הצבע החום-סגול:
גזרים מקורמלים ואגוזים
עזבו אתכם משוקולד חום ומשעמם: בפעם הבאה שמתחשק לכם משהו מתוק – לכו על גזרים בצבעים שונים שקורמלו בסוכר מתובל לצד אגוזי מלך. נשמע מסובך? להפך.

קציצות סרדינים על מצע קרם פטריות
קציצות סרדינים שמנמנות עם בצל ונבטוטי סלק לצד קרם פטריות עשיר ולצד ירקות שורש סגלגלים מאודים בלי יותר מדי עבודה.

המנות של שי טובול ונוף עתאמנה אסמעיל - הצבע הצהוב:
פולנטה עם סלמון וקרם פלפלים
סלמון צרוב על הגריל על מצע של פולנטה קטיפתית ורוטב פלפלים צהובים שרופים. מנה מפנקת ומלאה בכל טוב.

פאי פירות
בצק פריך ונהדר, בלילה עשירה ושמנתית עם פלחי אננס, מנגו ובננה מסודרים מלמעלה. טעים, צבעוני והכי חשוב, לא כבד מדי.

עוד בתכניות קשת:
המנות של מסרט וולדמיכאל וסרנדה דילבסקי - הצבע האדום:
נתחי בקר מוקפץ ופראטה פלפלים אדומים
רצועות פילה בקר דקות מוקפצות בקארי וצ'ילי על פראטה עם משחת פלפלים אדומים וחריפים. קפיצה קטנה לתאילנד בחצי שעה עבודה.

פנקייק אפריקאי עם תותים וסירופ פירות אדומים
מה זה פנקייק אפריקאי אתם שואלים? ובכן, יש בו מרכיב סודי שהופך אותו לשמנמן וטעים במיוחד וגם רוטב פירות שהופך את כל העסק לעסיסי ומתוק.

מנות הדו קרב -המנה של שי טובול:
״פיצה לבנה״ - פוקצ'ה עם ירקות ירוקים
פוקצ'ה חמימה ללא גבינה עם קישוא, שעועית ופלפלים מוקפצים בשמן זית לצד סלט ירוק מפתיע עם קולורבי, מלפפון ושעועית טורקית.

המנה של נוף עתאמנה אמסעיל:
רביולי כרישה ברוטב שמנת ומרווה
רביולי עדינים בעבודת יד ממולאים כרישה ברוטב חמאה ושמנת עם זוקיני ואספרגוס צרובים היטב בהרבה פחות עבודה ממה שנדמה לכם.
