mako
פרסומת

כשוונסה טעמה מאסטר שף

כמו בכל שבוע המנות הנבחרות הגיעו עד הבית של הגולשים שדירגו באפליקציה וזכו. בין המאושרים שקיבלו משלוח מיוחד עד הבית הייתה גם הפתעה: רותם סלע והילה סעדה, כוכבות להיות איתה, שהתענגו על אגרטל הפרחים, אז שיהיה בתאבון!

שירה סגל בורוכוב
מאסטר שף
פורסם:
הילה סעדה טועמת מאסטר שף
חייב לטעום מאסטר שף|צילום: מתוך האינסטגרם של הילה סעדה, mako
הקישור הועתק
הילה סעדה טועמת מאסטר שף
אל תגידו לה ונסה!|צילום: מתוך האינסטגרם של הילה סעדה, mako

העונה הראשונה של "להיות איתה" מאחורינו, ולכבוד הסיום החגיגי החלטנו לפרגן לשחקניות שעשו לנו את העונה: כמו בכל שבוע המנות הזוכות של מאסטר שף באפליקציה הגיעו לזוכים המאושרים, אבל הפעם דאגנו לפנק גם את שתי היריבות על המסך נועה הולנדר וונסה מימון (הלא הן רותם סלע והילה סעדה).

"אתם לא מאמינים כמה הפתעות יש בפנים", כתבה הילה סעדה (ונסה בשבילכם) לעוקבים אחריה באינסטגרם, אחרי שזכתה לקבל את קינוח אגרטל הפרחים, במשלוח מיוחד עד הבית. "ביי הלכתי לשתות קפה עם עוגה ופרחים". כמו סעדה, גם רותם סלע קיבלה משלוח מיוחד הישר למלונית, מיד אחרי לידת בתה השנייה. ושיהיה במזל טוב!

מי אמר מתוק ולא קיבל?

כזכור, חברי הנבחרת התבקשו השבוע לעמוד באתגר לא פשוט בכלל: שחזור מנת הקינוח של השף ערן שוורצברד,אגרטל הפרחים, שהורכבה מלא פחות מ-12 שלבים שונים.בעוד המתמודדים הזיעו ועבדו קשה במטבח, כמה גולשים מאושרים (והילה ורותם כמובן) קיבלו את המנה עד הבית. ואם לא הספיקה לכם מנת הסוכר מהאגרטל, המנה השנייה שזכתה השבוע הייתהפאי השוקולד של ליאור סלומון.

המשפחות הזוכות של השבוע:שביט, חסון, אורצקי, רושו

הזוכה מיכאל רושו
הזוכה מיכאל רושו|צילום: תומר ושחר צלמים, mako
פרסומת
הזוכה חוה חסון
הזוכה חוה חסון|צילום: תומר ושחר צלמים, mako
הזוכה אלכס אורצקי
הזוכה אלכס אורצקי|צילום: תומר ושחר צלמים, mako

לא זכיתם ואתם בכל זאת חייבים לטעום את המנות שהופיעו בתכנית?כל המתכונים מחכים לכם עכשיו באתר.

פרסומת

עשה לכם חשק? אפשר להצביע גם בתכנית הבאה - מאסטר שף, רביעי ושבת ב-21:00