לקראת משימת העוגיות שתשודר בפרק הקרוב של מאסטר שף החלטנו לצאת לסיבוב זריז ברחבי הגלובוס ולבדוק מה יש לעולם להציע לנו:
דרום אמריקה: "סנדוויץ'" מענג עם ריבת חלב וקוקוס

ספרד: צ'ורוס - רצועות מתוקות ומטוגנות, מומלץ לטבול בשוקולטה חמה

ארצות הברית: אמנם הן מיוצרות בספרד, אבל אין יותר אמריקאי מאוראו

צרפת: מקרונים צבעוניים - תאווה לעיניים

עוד במאסטר שף:
הלם במטבח: אין יותר חסינות במאסטר-שף
איך חיים כהן ואייל שני שותים את הקפה שלהם?
כל מתכוני התכנית מכל המשימות
איטליה: שהצרפתים ייקחו את המקרון, האיטלקים מעדיפים ביסקוטי

אנגליה: סקונס (רקיקים) לצד התה המסורתי

עוגיה כחול לבן - הצביעו והכריעו
התלבטנו המון ובסוף הצלחנו לצמצם את הרשימה לארבע עוגיות מרכזיות שראויות לתואר "העוגיה הכי ישראלית". יש לכם רעיונות נוספים? טקבקו לנו!
דובשניות - רכות ומתוקות

ערגליות - כל הטעמים כולם

עבאדי - גם עוגייה מלוחה היא עוגייה

פתיבר - אוקי, אז זה לא ממש שלנו אבל פייר, זה מה זה כן

מאסטר שף: משימת העוגיות, שבת ב-21:00