סקר העוגיות הגדול: מה העוגייה הכי ישראלית?
עוגייה אוניברסלית: לספרדים יש צ'ורוס, בדרום אמריקה לא יכולים בלי אלפחורס ובצרפת המציאו מחדש את המקרון – ומה איתנו? לקראת משימת העוגיות במאסטר שף (שבת ב-21:00) אנחנו מזמינים אתכם להכריע אחת ולתמיד מה תהיה העוגייה הכי ישראלית

לקראת משימת העוגיות שתשודר בפרק הקרוב של מאסטר שף החלטנו לצאת לסיבוב זריז ברחבי הגלובוס ולבדוק מה יש לעולם להציע לנו:
דרום אמריקה: "סנדוויץ'" מענג עם ריבת חלב וקוקוס

ספרד: צ'ורוס - רצועות מתוקות ומטוגנות, מומלץ לטבול בשוקולטה חמה

ארצות הברית: אמנם הן מיוצרות בספרד, אבל אין יותר אמריקאי מאוראו

צרפת: מקרונים צבעוניים - תאווה לעיניים

עוד במאסטר שף:
הלם במטבח: אין יותר חסינות במאסטר-שף
איך חיים כהן ואייל שני שותים את הקפה שלהם?
כל מתכוני התכנית מכל המשימות
איטליה: שהצרפתים ייקחו את המקרון, האיטלקים מעדיפים ביסקוטי

אנגליה: סקונס (רקיקים) לצד התה המסורתי

עוגיה כחול לבן - הצביעו והכריעו
התלבטנו המון ובסוף הצלחנו לצמצם את הרשימה לארבע עוגיות מרכזיות שראויות לתואר "העוגיה הכי ישראלית". יש לכם רעיונות נוספים? טקבקו לנו!
דובשניות - רכות ומתוקות

ערגליות - כל הטעמים כולם

עבאדי - גם עוגייה מלוחה היא עוגייה

פתיבר - אוקי, אז זה לא ממש שלנו אבל פייר, זה מה זה כן

מאסטר שף: משימת העוגיות, שבת ב-21:00